Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

Gerodorm

alebo skocim niekam na pust a zoberiem ten velky kaktus? :D:D:D

ojka,

no ja teda nelustim nic :D lustim maximalne tak nezmyslelne veci :D:D na to netreba IQ tak ako na rozumnejsie lustenie veci ako krizovky etc etc :)

lost

nj, az teraz mi napadlo, ze co ak pojdem na vylet a kto mi bude zalievat kvety ? :/

i ked sa chystam uz 5 rokov a najdhlsie som vol na 1/2 dna len :D:D ale tak hadam ze kvet je tak dlhodoba investicia ako pes :)

alebo vymyslim nejaky system co to bude zalievat :D

no nejak ozivit miestnost, by nebolo na skodu :)

to je skoda ze nemam vela priestoru :) v bytoch NIKDY nebude dostatok priestoru :) lebo 200m2 byt neexistuje :D:D (takmer)... tam by sa dalo kvetov :) do kazdeho rohu :D

Gerodorm

ale na 40x40 sa ti vojde dost kaktusov, nemaju sice meter, ale mozes spravit policku a dole dat kvetky co chcu malo svetla a hore kaktusy

ojka

hm, asi si dam ďalšiu krížovečku, hodím niečo do seba a pôjde sa "akože spať".... teda možno, ja som nevyspytateľná :D
vy neluštievate krížovky? malované, klasické, osemsmerovky, sudoku, atď? (: či?

ojka

lost, moc sa asi do toho nevyznám, lebo ja mám rada kvety, tak davam všade, kde sa len dá (; len do miestnosti, v ktorej spávaš by si nejak moc kvetov nemal mať.... inak si každý kvet žiada svoju starostlivosť, ale to by ti v kvetinárstve povedali, jak sa oň starať, aj poradiť by bližšie vedeli, že koľko a kedy zalievať, či má kvietko rado viac slnka,alebo nie, alebo vlhkejšie priestory... toho je kvantum (:

lost

ojka

no bod cislo 3. v cistote je prijemnejsie dychat :) a v neposlednom rade 4. bordel nie je reprezentativny :) i ked neviem pred kym by som sa reprezentoval :D:D:D:D

rastliny este nie, ale uvazoval som nad tym, neviem aku si vybrat? :)

vyznas sa v tom? :)

idealne by bolo, ak by stacil priestor tak 40x40cm (vyska tak meter napr, nech je to nie vyssie ako zvysok nabytku asi(?))

ojka

lost, tak už ti ostáva len posledné, naučiť sa existovať na nový štýl života, t.j. vytvárať menej bordelu :D a zvyšok si upratať sám :D
lost, a máš nejaké rastlinky v byte? (: