Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Barborka tak ja trosku este polezim, pockam kym nasi pridu z obchodu, uchmatnem nieco fajne z tasky nakupnej :D snad tam budu sojove rezy tie milujem :D
a potom si uz snad nejaky program urobim :) mam v plane dnes si trosku zasportovat snad vyjde :)
kolko mas morciat?
kvočky :DD ja som sa stihla uz aj najest aj morčatá nakŕmiť a premyslam co idem teda robit, musim si spravit nejaky rebricek postupnosti :)
no ved hej ako vravis :D
neviem ci je na to odmena sa nejako o to nezaujimam, ale tesim sa na to kto to ziska :D
a tesim sa aj na ojku kedy pride len akosi jej niet a neverim, ze este spi lebo ona tak nezvykne. Mozno pomaha mamke doma s niecim len my tu sedime ako kvočky :D :D
a je na to vypisana aj nejaka odmena??? sak pisme hocico nejake hovadiny, uz k tomu nechyba veľa :D
Barborka teraz nikto nepôjde prec lebo kazdy caka na 30 000ci prispevok :D kazdy ho chce uchmatnut :D :D
Uvidis nakoniec to uchmatne bud inko alebo system :D
nezufajko to je svatá pravda, tak vsetci okamzite vypnime tie notebooky a hajde nieco robit.. tríííí štyyyy ri :DDD
lost, ale tieto veci vôbec nie su zle :) spanie, jedenie, pitie, sprchovanie to nevadi to je sucast zivota, ale nespomenul si kolko zaberieme tym, ze sedime za netom :D (samozrejme neratam pracujucich a samozrejme u kazdeho je to individualne) skôr som to myslel tak, ze aj ked ma clovek niekedy volny cas tak ho premrha tym, ze sedi za netom. Aj ja si to niekedy uvedomim :)
no lost toto je moje kredo :)) trochu prachu a menší bordelček este nikomu neublizilo a svet funguje nadalej :D na co kazdy den upratovat, aj kazdu sobotu je to vela :)