Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Barborka mas pravdu to je tema kde bude len slovo proti slovu nedozvies sa kym nebudem moja zena :D takze asi je zbytocne sa o tom bavit :)
mali sme krizenca takeho :D kokspaniel s niecim uz neviem, ale bol zlaty :) bola to fenka vlastne :)
nezufajko taky isty si byt nemozes, toto vsetci hovoria :DD ale tak prajem ti nech ti to vydrzi, a tvoja princezna bude stastna zena..
a akeho psika si mal? preco ho uz nemate?
Barborka tak zial to uz nie je môj problem co robia ostatni :) ja by som sa o svoju princeznicku snazil starat aj keby preslo 5 10 ci 50 rokov :)
jasne :D my rozumieme :D :D
nezufajko len casom je tych vasich objati menej a menej ale tych ozehlenych kosiel furt rovnako :DDD
Laurinka tak za to Ti posielam žmurk ;)
mala som na mysli chlpaté :))
Laurinka vidis, ale to si robime my zeny sami alebo este lepsie matky tych chlapov..behaju okol tych svojich synacikov ako okolo princov a my potom co mame robit? len ich trochu prevychovat a naucit ich ze zena sa netoci len okolo hrncov, práčky a prachovky ako ich to ucila mamina :DDDD
nezufajko, mat psíka je moj velky sen, ale do bytu neviem ci je to fajn, aj ked ja by som nebola proti, ale nebyvam sama..tak sme to vyriesili morciatkami, tie su zlate, navyse su to peruanske takze su aj srandovne, take chlapé gule :DD