Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Ahojte vsetci :)
vidim, ze aka debata sa tu rozprudila o psikoch :) aj mne nasi chybaju, uz su v psom nebicku (a aj ked mi chybaju, teraz fakt neviem co by som s nimi robila, takze novy nehrozi dlho dlho - aspon do 60-tky :))
Joj Ojka vidim, ze nie som jedina, co ma za sebou desnu noc - u mna pre zmenu nevedel spat manzel a ocakaval, ze zo solidarity nebudem ani ja (teda nepovedal to, ale pri tom vsetkom pechoreni a vzdychani to ani neslo)... No jo, obcas treba nie len prachovku a pracku ale i svatu trpezlivost k nim
ojka a preci si nespala?? ake lieky?
ojka ahojky, no napodiv nebolo vobec zle, az som bola prekvapena, ziadne blbe keci a pod.. :DD ale dnes sa chystame oslavovat na chatu do nedele, svokra zajednala chatu takze tam bude milion ludi, vela roboty, takze ti poviem ze by som sa rada videla v ... :D
nezufaj, lieky od bolesti, a čo sa týka lampového štúdia, tak lost si vyberal nejaku peknú lampu a jajka mu asistovala (:
ojka na akych liekoch a ake lampove studio :) lebo nerozumiem mi povies? :) A inak vitaj uz som Ta cakal :)
no psík je nielen radost ale aj starost, treba sa mu venovat ako kazdemu zivemu tvoru.. aj ja sa mojim morkám venujem ale pes a morča je dost ine, morca nenaucis to co psa a navyse moje su dost bojazlive takze musim na ne vzdy len tak jemne a pekne :DDD
zdravíčko
dobrá víla, bolo super (: ďakujem, za opýtanie... eeeeej, ale špenát rada nemám (-:O ale rybka, no to schvaľujem, mňam, mňam, potom daj typ, že na aký spôsob si ukuchtila (:
nezufaj, ojka v noci až tak fajne nespala, bola na liekoch, tak čušala a jedným očkom sledovala lampové štúdio (:
Barborka, tu som tu (((: tak ako bolo, ako?
:) tak preto lebo sme ho od malicka nenaucili na voditko a ked som s nim siel vonku len mi utekal :D ale inak ma doma posluchal ked som povedal sadni tak pekne sadol ked som povedal lahni tak lahol :) rob kotrmelceky tak sa valal :D ale este v jednej veci ma stval, ze sa nevedel naucit, ze vonku ma piškat a kakať :) nevadi siel potom na dedinku a tam mu urcite bolo lepsie ako v bytovke :) tam sa mohol salit, piškať a kakať kolko chcel :D :D
nezufajko veru tak.. a preco ste dali psika prec?
Lauri ked ste spolu mesiac tak to verím, my sme to tiez tak robili prve mesiace, ale teraz po 5 rokoch sa furt handrkujeme kto umyje riad a pojde vysypat smeti :D ale sak nestazujem sa, aj moj pomaha