Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost preto neupratujem :D :D
tak gratulujem snad to bude laska na cely zivot :)
:D :D :D smiesno mi lebo kazda holka co tu chodi ma frajera len my vsetci chlapci tu jak parobkove slobodne :D lost, nezufaj, system asi aj bing o nom neviem ci je zadany, ale tym som chcel len povedat, ze ...som teraz zistil, ze neviem co som tym chcel povedat :D :D
Barborka aj ja cakam na ojku :) tak pockame spolu :)
Inak som tu jediny co este lezi v posteli? Ja ti citam uz aj so psikmi ste boli, periete, zehlite :D salene ste? To mate doma 3 deti a leniveho manzela? :D Ako to vlastne s Vami je?
A chcem sa dobra vila opytat akych mas havkov?
dobrá vílka ty si moj vzor :)) celu noc nespis, a rano si tu v dobrej nalade, zehlis, peries, so psíkmi ides.. este aj kuchtit budes.. Jak to robis? A inak ojka tu nie je? :)
123nezufaj - haha, vtipne si to napisal :D
Laurina- skoro?:D Kym nemam nic ine na robote, zatial dobre :D. A este mam varku prania... Cez vikend chcem mat nohy vylozene a nic nerobit... :DD.
A to iba ja som taka lamka mala, ze som zabudla, ze je dnes 1-veho?? Som chcela neskor do mesta a lala... nic z toho nebude.