Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Inkognito
to je defacto jedno kedy to bolo :)
ani mi nejde o email, neviem co by som tam poslal aj tak :D ale o to rozvijat si skusenosti :)))
btw www.archive.org
lenze na fora je to velmi nepouzitelne :)
ale social engineering je ako šach :D
niekedy je to hold nemozne, ale plati tam pravidlo "internet o tebe vie tolko, kolko mu dovolis" alebo nejak tak tomu hovoria :D:D
ok, tak good luck v hladani riesenia :D:D
a gn ..
lost ten príspevok kde som ja blbá dala svoj pokec je zmazaný asi dva roky :D
no veď hoď sem ty svoj a žiadne mission impossible nebude nutné
ale no tak, osôbka nejaká ti chýba, nie? :)
deti idem ja, už mi klopkajú na stenu aby som toľko nevyrušovala :)
tak sa majte, a keď prídem na nejaké riešenie lost, dám ti vedieť :) nejak sa to musí dať a sny si treba plniť
inko, však ja mu prajem takisto všetko len to najlepšie, a veru sem tam si zaspomínam, ked ešte sem na zdravie chodieval, to bolo teda žúžo (((-:
lost, myslím, že ti v najbližšej buducnosti bude stačiť k štastiu květák a cukina ((((-:
aha, no my úplne, žiadne vianoce ani nič nebude :D
tak ale, on sa pýtal na veci o ktorých som ja nechcela hovoriť... nemala som nálady na ťažké debaty...
no dobre, to je jedno, dúfam, že sa mu bude dobre vodiť..lebo mal raz jedno také obdobie, keď a mu darilo, bolo to cítiť aj z jeho mailov a viet... a potom zas zle
lost, nezabúdaj ja som bosorka :)
ano ano, viem čo ti chýba, lamborghini to nie je
inko, presne, presne... my sme tiež s tým sekli, lebo skôr sa vytočil on ako ja.... dohoda, ....ale tak sem tam si napíšeme - vianoce, veľká noc, mu napíšem, ked má meniny a tak (: