Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
jani zadrž :D
počuj ja som mala tiež s indexom problémy... tiež som ho stratila, nikde som ho nemohla nájsť. nakoniec vysvitlo že mi ho počarbala neterka a potom ho zo strachu zahodila... na študijnom som povedala, že mi index počarbalo decko a vôbec som žiadnu políciu neriešila
bolo to minulý rok
akurát si na pošte kúpiš kolok za 2,50 € asi... ( ja blbá som kúpila 2 x 50 € :D lebo tá stará koza mi povedala, že treba kolky dva paťdesiatkové... sme si nerozumeli, keď som jej predložila tie drahé kolky, skoro spadla na zadok :D... že slečna okamžite choďte na poštu, a vrátte im to.. našťastie mi dali peniaze naspäť :D )
no a potom si budeš musieť obehať všetkých profesorov..ja som nemusela, lebo som mala ukončený celý ročník, mne to zapísala znovu teta na študijnom
janka, ale vsak si vravela, ze je u toho profesora, tak to nie je pripad strateneho indexu...neskusala si sa s nim spojit teda? Alebo ak ti ho vie vydat iba po zapise tak sa to rovna akoby stratenemu indexu?
Inko-ako sa mas? Vcera si vraj bola smutna, ale si zdrhla, tak som sa ta ani nestihla popytat, tak dufam, ze dnes ti je uz lepsie;)
jeeeeeezisi.. teraz som sa dozvedela ze ak som stratila index, musim ist na policiu! nahlasit stratu indexu!! aby mi dali potvrdenie a s tym potvrdenim mam prist na studijne kde mi na zaklade toho potvrdenia vydaju novy index...
aaaaach
ahoj víla, no vraj bolo, veď nech sa lost sám pochváli chudák :DDD
Ahooojte. Bolo repete babovky? Referujte, nechce sa mi vsekto citat :D.
neboj lost :D ja sa aj tak pohybujem vždy iba na poschodí..vlastne iba jeden obchodík a hneď prchám preč :D
no dobre...tak dva obchodíky..najviac, tri štyri :D