Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

inko.

jani zadrž :D
počuj ja som mala tiež s indexom problémy... tiež som ho stratila, nikde som ho nemohla nájsť. nakoniec vysvitlo že mi ho počarbala neterka a potom ho zo strachu zahodila... na študijnom som povedala, že mi index počarbalo decko a vôbec som žiadnu políciu neriešila
bolo to minulý rok
akurát si na pošte kúpiš kolok za 2,50 € asi... ( ja blbá som kúpila 2 x 50 € :D lebo tá stará koza mi povedala, že treba kolky dva paťdesiatkové... sme si nerozumeli, keď som jej predložila tie drahé kolky, skoro spadla na zadok :D... že slečna okamžite choďte na poštu, a vrátte im to.. našťastie mi dali peniaze naspäť :D )
no a potom si budeš musieť obehať všetkých profesorov..ja som nemusela, lebo som mala ukončený celý ročník, mne to zapísala znovu teta na študijnom

dobra vila

janka, ale vsak si vravela, ze je u toho profesora, tak to nie je pripad strateneho indexu...neskusala si sa s nim spojit teda? Alebo ak ti ho vie vydat iba po zapise tak sa to rovna akoby stratenemu indexu?

Inko-ako sa mas? Vcera si vraj bola smutna, ale si zdrhla, tak som sa ta ani nestihla popytat, tak dufam, ze dnes ti je uz lepsie;)

jankaaaaaaaaa

jeeeeeezisi.. teraz som sa dozvedela ze ak som stratila index, musim ist na policiu! nahlasit stratu indexu!! aby mi dali potvrdenie a s tym potvrdenim mam prist na studijne kde mi na zaklade toho potvrdenia vydaju novy index...
aaaaach

lost

inko.

1....2...3.4.. 34... :D:D:D

no ja tiez tak.. 10-15 minut ak som so psom maximalne, tj prejst z 1 konca na druhy a spat :D mali by tam psravit pohyblivy chodnik, ak uz maju schody :)

tak sa majte, have fun v peceni, ktokolvek pecie :D

inko.

neboj lost :D ja sa aj tak pohybujem vždy iba na poschodí..vlastne iba jeden obchodík a hneď prchám preč :D
no dobre...tak dva obchodíky..najviac, tri štyri :D