Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
haha :D ešte som tu :) balím veci a idem fuč :)
veru zíjdeme, víla
raz sa všetci isto zídeme, v jednej posteli a v KGB, lala la, v KáGéBé:) a nemám rada Grigorova :D
Inko, tak papa, som na chvilu odbehla, tak snad sa coskoro zijdeme
tak potom sa tej polícii asi nevyhneš :D
dobre decká, ide sa, do lesa..juchu
čaute...víla, nabudúce :)
ja mám na občianskom veľmi zlú fotku, už sa teším ako mi vyprší jeho platnosť a bude nový... ale to bude ten ešte horší kde vyzerajú všetci ako mrtvoly
o tom pochybujem :D ta fotka je viac nez zla :D
mame tam cislo na telefon ktory ma v kancli, ale to mi nijako nepomoze. on kvoli mojmu indexu nezrusi dovolenku predsa :D
a je to mladý profák? :D možno si obzerá tvoju fotku pred spaním :D
tss.. a o čo je vaša škola lepšia, keĎ treba na políciu ísť, no teda :)
tak hľadaj číslo na profesora, na stránke musíte mať aj ich telefóny
ved to ze ho dostanem az po zapise ak tam je, lebo dnes mi sekretarka povedala ze tam zaidne idexy niesu , ze uz davno zobrali studenti. takze bud sa moj index stratil, alebo ten vyucujuci ho ma niekde zalozeny. lenze boh vie kedy bude ten vyucujici v skole, lebo nikto sa mu vo veciach hrabat nebude :/
a u nas na skole treba ist na policiu, teraz som sa dozvedela :D
víla, zlatá si... ale vieš, ono je to ťažké so mnou
nie, ja som v podstate jedna veľká kôpka nešťastia, v zdanlivo veselom obale...
a keď aj sa chcem niekomu vyžalovať, tak ma pošle dotyčný doprdele, že veď však ja stále veselá osoba, nech si nerobím žarty...
tak vidíš...čo mi ostáva :D tváriť sa ďalej, že je všetko ok :)
no a s tou lostovou bábovkou..vidím že už zdrhol...tak dneska mu pre zmenu vypovedali poistky :DDD tak sa mu to asi nedopieklo