Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
jasné :D veď aj som si myslela že to bol zámer
presvedčila ma o tom táto tvoja veta:
kss dnes som skoro dostal INFARKT :D:D
fuf, lost, obdivujem tvoje odhodlanie, mne by sa kvôli bábovke nechcelo toľko miest obehávať :)
kde si nechal rozum, lost :D
hahahaaaaaa...vyhrali sme darčekovú platobnú kartu (200€) v súťaži s garnier :)
kss dnes som skoro dostal INFARKT :D:D
vsimol som si ze mam nejak malo benzinu, tak som z BA isiel celu dialnicu 90kmh a potom tam kde su tie voderady, tak som sa zobudil (co ine ako spanok mi zostava pri tak nizkej rychlosti) a uz som sa brutalne zlakol ze A SAKRA! ved som neodbocil na TRNAVAU :D:D:D
ja ze neeeeeeeeeee ved 10km najblizsia dedina/odbocka, to som skoncil :D
ale tak potom sa trojprudovka nejak nestracala (dlho som nebol v BA, ani nadialnici, zabudol som ako to tam vyzera + som spal :D )
ale nastastie ta moja odbocka bola daleko :)
potom som skusil taku srandu, ze OK, mam 17km dojazd a tak na tom useku D1 - R1 - TT co meria 3KM, tak som isiel tak uz nie 90kmh, a ten blby algoritmus co pocita dojazt robil take ze za 1km som mal uz len 15KM dojazd, v 2km (66% trasy) som mal uz len nejak 10km, a ked som zchadzal z R1 na obchvat, mal som 3KM :D a potom som to pozeral IN LIVE na zivo, ze kazdu sekundu-dve mi to zobralo 1 km az som mal 0km :D:D:D
a to som k najblizsej benzinke mal este 7km :)
no a potom mi to tam dovolilo natankovat tolko, ako nikdy predtym :)))
sranda by bola, ak by povedali ze "sorry, nemame benzin" ako sa mi raz uz stalo v podobnej situacii :)))
ale tak mal som 1/2 kila cokolady, cast som po ceste aj tak zjedol od nudy :D
sialeny den toto... ako kazdy iny :D
pre všetkých zaľúbencov
www.youtube.com
Blue-eyed boy met a brown-eyed girl, óóó-o-o..the sweetest thing, óóó-o-o the sweetest thing
:)