Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
tak ešteže máš tie ryžové chlebíčky, už som sa toľkokrát chystala, že si ich v DM kúpim, ale zabudnem stále, joj...
ja mám v chladničke zarobené cesto na bryndzáky, mala som to robiť včera večer, ale už som nevládala...tak dúfam, že ak ich dnes vyvarím, tak to bude chutné aspoň trochu :D
a včera si tú bábovku zjedol? videla som, že baby ti radili nejesť to, ale ja už len z dôvodu aby som si nepripustila, že to je zlé, by som to zjedla :D
no na bebe sa neda pokacit takmer nic, az na to, ze nemozem BEBE :D
skusal som vsetko mozne i nemozne, aj vyrobit vlastny bebe keks (co jde mozne, len napodobneninu, no je to cukor+palmarin, cize onicom)
v rakusku mali nejake bebe keske, ci co, lenze prve su neskutocne sladke (maslove, extremne vela masla v nic hasi) cize nepouzitelne a druhe su sice rozmerovo OK, alergicky RELATIVNE OK, lenze.. su tak tvrde ze to neprezreje :)
cize fail :D
dobré čo:) každý blázon môže byť slávny..ešte nehádžme flintu do žita :D keď dobrá víla doštuduje tú žurnalistiku, isto aj o nás niečo napíše:)
počkať. ty už máš umývačku?
ale ale..to som nepostrehla:) tak fajne
a čože s tým bebe koláčom? tam sa čo dá pokaziť? :D
aha:)
www.blippitt.com
vieš kto to je, lost? :)
dať si to tam mal, až keĎ si ju mal vyhriatu na požadovanú teplotu--tých 160 či koľko
takže skúšas znovu?
dneska si žĺtka nevyhodil? :)))
heh, poistky...bábovky ti asi nebudú súdené..niekto nechce aby si ich robil... možno je to nejaký zámer... čo ak sa ňou udusíš? :D