Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

inko. stupel mi sposobol herpes na pazuche :D

to je dobra TOP trojka :D este to rozsirit na TOP 100 a mozeme davat knihu ze najhorsie citatelna kniha :D nkto nedocita do konca :D

inko.

herpes :DDD lost, top trojka hlúpe slovo :D
jej ja tiaž rada spávam pri otvorenom okne:)
ale zase nie v zime... na lyžiarskom som bola ubytovaná s klaustrofobičkou, okno muselo byť otvorené furt, spávala som v hrubých ponožkách pri nej :)

lost

123nezufaj

ticho o certvom vzduchu :D lebo zas nejaky magor zapali nabytok a bude po nom :P

v tomto, po zistovani, som zistil ze ZIADNA technika mi nepomoze (okrem filtracie vzduchu, co je nahobeles..)

proste dym sa tazko filtruje :( a ludia su trafeni.. ked palia svinstvo.. najradsej by som im tam do dvoru hodil nieco extremne smradlave, a kedze som na chemiii nedaval pozor, tak by to smrdelo viac nez ta najhorsia nocna mora :D nech zistia ake to je

milujem ludi co si zatvoria okna na 24 hodin a hovoria "aaale vetrat staci na 5-10 minut denne"

ale pri navsteve u nich idem skapat od toho vyduchaneho vzduchu..

toto je dovod, ked si myslim ze opusteny ostrov ma najcistejsi vzduch :D

no a zbohom niektore casti mesta, tam smrdi kanal KAZDY DEN< CELY DEN.. ved byvat tam, zalujem mesto, alebo stat jedna radost..

jankaaaaaaaaa

ako bolelo to trosku ale nic extra. jedla som uz na 4ty den, aj ked dost opatrne.. ale napr. kamosku to bolelo ovela viac ako mna, davali sme si to naraz. takze ja som bola natom s jazykom ovela lepsie

inko.

a ten jazyk ťa nebolel? mohla si jesť týždeň potom?
tak ja nemám okrem dierky v každom uchu už nič prepichnuté ani nastrelené... ani nič :D

123nezufaj

lost no vetrak budem mat otvoreny :) ja mam rad ked mi je jemne chladno a sa môzem zababusit :) navyse aj cerstvy vzduch je fajn :)