Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
na bolest sa da zvyknut :)
podla mna je to len o psychike :) resp. vedomi, ci tej bolesti podlahnem alebo nie :D
inac ja som mal take myslienky, ze ako by bolelo napr to a hento :D ale skoda telo mam len jedno, tak zas poskodzovat sa nechcem :D
Ale bolest zubov, to neprosim :)
nech sa snazim akokolvek z toho vytazit "mentalne" z tej bolesti v kresle, nejde to :) jediny kto tazi, je moj zubat, tazi na anestetikach :D
ja osms i tiez hovorila ze bolest je v pohode, aj ked mi davali piercing do jazyka tak to skoro vobec nebolelo.. tak ako velka hrdinka som si isla dat prepichnut chrupavku v uchu..:D a skoro som tam odpadla z tej bolesti :D a bolelo to poriadne este dost dlho od prepichu :D
ale losy, hybaj ty:D že pod pazuchu:) to by som si nedovolila, ten dátum musí mať čestné miesto
ja si ho otvorim na noc
tak ja som asi vadná, ale mne fyzická bolesť nejak nevadí...hej, ale nie som žiadna emo ani sa netrýznim, ani žiadne sado maso...ale bolesť znášam v pohode.... kdežto tú psychickú absolútne.
ojka pride v noci teraz pozera nejaky film :D
tak dobru nocku :)
ojka zlaticko a ty ked pôjdes spinkat tak sa poriadne zababus vonku je zimaaaa :) brrr
:D
tak to sa tam poradis s nimi ze co a jak :D za uchom by to asi dost bolelo nie? :D
mne sa meno janka nejako extra nepaci :D