Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

*inko

to si chcela ešte viac toho ovocia? sa ti málilo? :D
(btw moje lasagne nejakým zázrakom ztuhli :D už nie sú mlazgavé...ja tomu nechápem
normálne sa to pekne zlepilo a jak som plakala :D hrozné, čo tie hormóny dokážu)
no ja viem, že ty máš účto odbor, ale aj tak, isto by sa tam pre vás našli aj zaujímavejšie predmety... mi to príde do počtu, to skôr nám mohli dať...
vieš čo..mne šupli na letný semester predmet, z ktorého vždy 3/4 ludí letí a si to aj prenášajú... a nič to nemá s bankami :D

ojka

inko (((((((((((((((((((((((-: gratuľujem, ty bosorka :D
no my máme UP kvoli, tomu, že to je ÚCTO,... mali sme učto bánk, podnikateľských subjektov, rozpočtoviek, niektorí voliteľne neziskovky.... toho sa ešte nazbiera ((:
inak, ja tiež tvrdím, že na klasickej intrakovej dvojplatničke sa dá toho veľa vyčarovať ((((-:
joj, ale neboj, zvieratka kvoli mne hladovať nebudú, mne bolo až ľúto, že som nestihla povyzbierať všetko čo som videla :D ale toto bohato stačí... ešte niekomu sem tam čajík podarujeme ako vzorku a bude dobre (:
jankaaaa, uau, z takého ovocia som veru čaj neskúšala robiť, také exotické (:

*inko

ozaj ojka, včera si hovorila niečo o tom účte poisťovní, len som nevládala odpisovať :D
tak ja to v rozvrhu nemám, iba dobrovoľne by som tam chcela chodiť...tak účto bánk mám za sebou, aj účto poisťoví nie je na škodu vedieť :)
ale vtedy mám asi zrovna inú prednášku, takže asi ništa
nechápem, načo vás zaťažujú s poisťovňami inak...

*inko

idem ja preč :D
ste hrozné baby... a mne sa tak nedarí... najlepšie jedlá sa mi podarili vždy na intráku na dvojplatničke...chcem takú pod stromček :D takú tú starú, komunistickú..binghi mi kúpi, však? :)

ojka, vieš koľko lesných zvieratok teraz bude hladovať? no že máš to svedomie takto ich okrádať o poživeň :D