Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inko tak neviem ci som sikovny, ale skolu na to mam :D :D
ojka este neviem, ale nieco by som vymysliet mohol :)
na kúsky nakrájaná zeleninka, nejaký jogurtový dresing, kúsky kuracieho mäska :)))
wewa: zemiakovy salat :DD
ojka- kapitálová štruktúra podnikateľských subjektov
najlepšie je, že keby sa to nevydarilo..(zlyhá ťahák O:-), alebo sused, alebo šťastie) tak si to nemáme kam preniesť :D
ale klasicky ojka, žiaden extra recept to nie je :D
na oleji cibuľka, pridať pomleté mäso, ďalej koreniny aké len chceš... ja zbožňujem koreniny ( kamoška mi má doniesť o pár dní z dovolenky nejaké, juchu)...samozrejme s rozumom ich dávam :)
Ďalej sa tam má pridať pretlak, ale ja dávam domáci štipľavučký kečup, zvyknú sa dať aj paradajky, tie som dneska nedala
potom do toho vmiešam syrovú omáčku
a potom už je to jasne..striedať vrstvu masy a poukladať lasagne, zase masu, zase cestovinu atd..len ja som spravila tú chybu, že som mala veľa masy a málo vstiev lasagni...preto som to mala také mlazgave..ale hovorim uz to nejak ztuhlo :D
:) pekne je vas citat - cloveku sa uz zbiehaju slinky
Inak poradte gazdinky - co je najlepsie nabalit do roboty ako jedlo? Lebo ked to je tu niekedy nanic mam chut nieco pripravit a doniest, ale kopec veci sa zle prihrieva, salat zvadne casto a tak - co povazujete vy za jedlo co sa dobre v robote papa miesto obeda?
tam do toho caju moze ist fakt ze vsetko :D ono to je dost chutne. a hlavne ked je tam to cervene ovocie
inko, a ako sa volá ten zaujímavý predmet, z ktorého letia?
hm, nie, ja mám toho ovocia teraz dosť,... ale hento, čo janka spomínala, to vyzera na taký inší druh pečeného ovocia ((: nový nápad (;
no vidíš, a ty si sa tak bála že to nebude jedlé... určite to bolo super ((: a čo do toho všetkého dávaš? nože ma zauč...
nezufaj, a čo by si rád teda piekol?
ak si trúfaš tak skús:)
ale ak nie si v kuchyni moc šikovný, možno mi budeš konkurovať v súťaži o najnevydarenejší kúsok :))
asi by som mal aj ja nieco upiect a prispiet :)
ojka, tak ty si taká čaja? :)
ja kedysi...teraz hlavne voda...a občas kofola, keď máme návštevu :D