Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

Weva

Ajajajaj :( no nerob si z toho nic - obcas sa nezadari... ale chutovo je to hadam dobre, nie?

A ano, v BE som... a uz sa straaaasne tesim na tu matersku...

My sme mali dnes gyros (take kuracie masko na drobne kusky podusene s paprikou a cibulkou, opekane zemiaky, kapustu a cesnakovy dresing)... Je to daleko od zdraveho jedla ale mnaaaam :) Len tak mi ten spokojny krpec teraz v brusku "pobehuje" a stavia zo suciastok vsetko mozne do telicka svojho :)

*inko

nepodarili sa mii :(((((((
je z toho gebuzina. v;bec sa to pekne nezlepilo
ach ach ach..nie nie nie
:((((((
dnes je uplne zlý deň :(

*inko

ojik, ja som obsluhovala, a tak pokecali sme... bolo s nimi dobre:) mám ich rada, iba trochu dlho to celé trvalo
lasagne robím asi 4krát iba... no ano, je to veľmi chutné podľa mňa
skús nabudúce:)

ojka.

nezufaj, u nás tiež už krásne, teraz by nik nepovedal, že ako bolo u nás doobeda škaredo ((-:
inko, ty si sa hrala len na šarmantnu asistentku? (;
wewa, ešte nepečiem, ale mám také zvrhlé myšlienky :DDDD
hm, ja som inak lasagne ešte nikdy nemala (-:O dobré je to?

*inko

a Wevi ty si kde vlastne, v Belgicku?
no veď sa dočkáš aj ty voľna..ako dlho budeš potom na materskej?

s mäskom, žiadne vegetariánske:) dneska mám chuť na poriadne mäsisko:))
dúfam, že ojka sem potom hodí ten malinový výtvor:)
čo sa týka koláčov a zákuskov, tak v tom som asi ako lost :D nie a nie, nepodaria sa nikdy :D
chudak, ako tie jeho babovky nešťastné:)

Weva

Ahooooj Inko :) no teda, najprv teda tie lasagne poprosim a potom ten malinovy kolacik :)

Tu vsetko klasicky - pracovne... Ale da sa - uz sa to krati, ved je stvrtok. No a robotu mame dnes - ale zase volno mame inokedy kedy doma nie, takze suma-sumarum je to hadam i spravodlive :)

S cim robis lasagne? Mlete masko? Ci nejake vegetarianske?

*inko

ahoj wevik, vy asi nem8te sviatok však
no, nevyspato sa máme :)
tebe sa ako darí?
a robím lasagne, kto si dá? :)

Weva

Ojka - Ty a tie Tvoje malinove kolace!!!! Raz mi tu urcite zoskratuje pocitac, ked tu vzdy slintam nad tym co tak asi zase pecies :)