Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Laurina - to sme my uz taki suchari, ze kazdy vytiahne svoju knizku a cita si??? Hahah - tak odvolavam teda :) Mne sa to k SPA hodi, ale asi som uz stara kofa...
Ano Ojka - cestoviny boli... no ved nieco uz vymyslim :) ono asi cokolvek s omackou sa dobre prihrieva...
cely den sa doma nudim. nemam vobec co robit. priatel je v praci, kamaratky su bud mimo mesta, alebo v praci.. fakt sa strasne nudim.. aj by som sa isla korculovat, ale nemam s kym, samej sa mi velmi nechce cestovat 40minut busom ...
ved ho zober so sebou do tasky a ked prides na izbu, vyvesis ho nech doschne :) a este svieti slniecko, tak by mohol preschnut
nezufaj, no čo, stale to vidíš na "TV-deň"? ((;
lauri, piešťany -to znie super,... určite by som potom zvolila aj prechádzočku (-:O
wewa, cestoviny mi tiež prídu v pohode... niektoré sa dajú papať aj studené... alebo aj keby si si doniesla len nejaku zeleninku a opečené plátky kuracieho mäsa na prírodno s bylinkami... (:
myslím, že ak si vezmeš jeden župan, tak to takú škodu nenarobí :)))
jííha..laurina bude v bahníčku :)
na čítanie? wevi..ach ach :D veď ide s frajerom, nie s dedkom :)
lauri, ty stále niekam beháš, musíš veľmi poslúchať...pekný darček si dostala:)