Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

marha

alebo ked niekoho blizkeho pozvem na dovolenku snov a ten clovek rasdej odmietne, so slovami ze by sa to dalo lepsie vyuzit.

tak sakra, aka pointa ma darcek :)

a aka pointa ma zivot potom.

marha

ojka, tak ani ja, ale pripomenulo mi to mojho kamosa.
pozvem ho na nejake obcerstvenie, bud hamburger, alebo mekac, alebo luxusny obed pre biznismenov atd. to je fuk.
a on povie, citujem "to miradsej tie peniaze daj a ja si kupim platne" (hudba)
ak by nekupoval nejaku techno plagiu (mam rad kazdy styl, aj techno, no ale nie nieco co sa na hudbu ani nepodoba, lebo to nema vobec ziadnu stavu (ked uz techno, tak stavu :D )

a tak celkom aj chapem marnotrapnost ludi obcas.
tiez si niekedy kupim nieco co nedava zmysel a potom ma hryzie svedomie, ze co som to urobil, ved som to mohol mat 5x lacnejsie :)

avsak pokial je to vec co aspon chuti (alebo sa vidi) tak procne :D
napr - svajciarska cokolada.
stoji to viac ako kokain pomaly, ale chuti to fascinujuco..
aj ked by mi stacila obycajna podradna milka, kde chut robi chemia a nie cokolada :)

a tak daaale :)

ojka

marha :DDD ja viem, že peniaze budú v hrobe na nič, ale tak ja nimi napr. nejak neovlplývam ani teraz :DDD mohli ich aj nejak užitočnejšie "využiť", ale tak budiš, tie svetielka robia ľuďom radosť (:
lauri, takže zvieratká, jo? a ktoré ti najviac učarovalo? ja som tam bola naposledy min. rok... boli ste aj na zámku?

Laurina22

Ojka caaaaaau cica mica:-)

No,som sa vratila z Bojnic,sme mali dnes celodenny vyletik do ZOO:-)Utahana som ale este pred spanim sem nakukam :-)))

marha

ojka, mozno is len uvedomuju, ze peniaze im budu v hrobe nanic :)
(alebo vid moju predpoved na 20.oktober a krach burzy ;) )

ojka

ďalší ohňostroj? čo tí ľudia v BA nevedia, čo s peniazmi? čo vedia toľko oslavovať? marha, takto si predstavuješ svoju obývačku? :D si fanda motoriek? aj doma máš nejaku? (: