Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Na niektore z tych mien by som ani nepovedala, ze sa objavuju tak casto...napriklad ani na Ninu :), ci Filipka.
dobrá víla ((: 35 000 macherka (:
system, a dokonca prvé miesto, to by chcelo oslaviť :D
dobrá vila, skús si teda vedenie školy pobehať a povedať im o svojom probléme... však ak sa to dá niekde zmeniť, tak treba skúsiť, držím palce, nech sa to podarí...
ojka - ja som si ju stanovila sama. Povodne som chcela inu temu, ale do systemu sme sa na nu prihlasili dve (uz ked sa prihlasi jedna, druhu osobu by to nemalo pustit). No a my sme si to nevsimli, takze sme sa medzi sebou museli dohodnut, ustupila som, lebo som aj mala napad na vlastnu temu. Tu mi vsak veduci katedry /pan dolezity/neschvalil...navrhla som druhu-neschvalil...nakoniec tretiu schvalil, tu je vsak neschopnost spravit, neexistuje na to kniha, ziadny material a ja nemam cas ani peniaze lietat po celom nitrianskom regione do kazdej redakcie, a prosikat sa, aby mi cosi poskytli!/neodpovedaju ani len na mail/. To si mam sadnut a ist tam na blind? Nie je to za rohom...ale desiatky kilomotrov /mam totiz cely nas region a musela by som pendlovat z jedneho mesta do druheho/. Tak si ju chcem zmenit. Inde to ide, len potreubjes tusim peciatku rektora ci cosi podobne... Lenze nasa UKF je svetova, takze mam pochyby...a to co v takomto pripade? Clovek neukonci skolu preto, lebo je neschopnost ziskat material na diplomovku?
A ziadneho Filipa nepoznam :D
Podla mna, treba si chytit flek na matrike, lebo o 20 rokov nebudu mat dostatocnu kapacitu pracovnu na spracovanie ziadosti o zmenu krstneho mena ;)
chudence deťúrence....
no ja tam nie som :)
o super som v prvej 10tke mien :D neviem ci v pohode ale hnusne klopka na parapet nie tak ako som zvyknuty doma, ale tak nepravidelne :(
Rosalinda isla pred viac ako 10 rokmi...tie deti by uz teda mali sediet v skolskych laviciach :P.
systééém (: www.youtube.com to bude v pohode, v pohode.... ((;
ja na tej pesničke dnes frčím celý deň, lebo deň blbec.....
dobrá víla, no pochybujem, že by sa to dalo... teda u nás určite nie... na inych školách neviem ako to funguje //-: sa ti tá tvoja nejak nepozdáva?
system - kde??? U nas zatial nie, klop-klop. Dufam, ze ani nebude.
Binghi - si mi zasadil chrobaka do hlavy, mno :(. Dufam, ze aspon dobru osobku, xexe.