Prečo ešte nespíte?

0mega

ojka

heh, dnes sa sused trapil s motorovou pilou :D nevedel u nastartovat :D jaj skoda ze sa do takeho nerozumiem, pozical by som si to od neho !!!! :)
moje zpaastia trpia... velmi zla kombinacia vcerajsieho dna :)
esteze je uz vikend :D mam na ociach klapky, ja nic nevidim, vidite snad niekto ten bordel?! ja nie! :D

dobra vila

Ahooojte :), ja idem zrovna varit, potom sa asi vyvalim s knizkou na postel a ked otvorim okno a nepoviem si ze je otrasna kosa, tak sa mozno ako velky exot odhodlam na korcule :DDD(??). Inac nechystam nic moc na dnes, taky lezerny den pre zmenu :).

ojka.

inko, aj chuchmák ťa špeciálne pozdravoval, kým si tu nebola. Som mu sľubila, že pozdrav ti odovzdám ((:
tak už si inak čestnou členkou klubu nespáčov.... ja tiež tomu spánku moc nedávam tento týždeň, ani jeden deň som asi nespala viac ako 3-4 hod //-:
ale inak budem na teba moc moc silno myslieť celý deň, nech to tam všetko dobre dopadne, šéfovi k spokojnosti (: potom daj vedieť, ako to celé dopadlo (:
lauri, pekný víkend i tebe (;
omega, ou, drevo, aj s ním som dnes už tiež robila :DDD ja mám dnes roboty vyše hlavy,... ja som vedela, že nemám chodiť domov, lebo zasa nebudem nič stíhať a do noci budem makať....
ale dnes u nás vládne pravá jesenná atmosféra a to je niečo super (:
dnes budem tancovať aj v súdku :DDD
omega, ja inak víkendujem buď na intraku, alebo doma, tam najradšej (: samozrejme, že je ten oddych spojený aj s nejakou prácou, ale tak som už zvyknutá , byť doma s rodinou (((: a sem tam na nejaku rodinnú oslavu, keď sa náhodou ocitnem doma a náhodou ma niekto meniny, narodeniny, tento rok sú u nás v rodine v kurze 50-tky (:

0mega

Laura, to bolo myslim v tom zozname mien, popularnych na SVK :-)
Pekny vikend tiez...

Ako inac vikendujete? Chodite na nejake vikendove akcie, ci len tak doma, ci rodinne navstevy?

Ja som poznal spoluziaka, co bol kazdy vikend, absolutne kazdy vikend u babky napriklad. Iny znamy zase chodil s rodinou na sportove akcie. Tak ale ja som nikdy nenasiel hcut tychto akcii a najradsej si oddychnem DOMA :) Niekedy ale ani nepoznam, ci je vikend alebo nie je..

pozdravujem zlatíčka a špeciálne chuchmáka
myslím že som prekonala ojkine rekordy...predvčerom spánok od päť nula nula, do deväť nula nula.... dnes od tri nula nula do šesť nula nula....

jaj držte mi dneska palce prosím..všetci povinne...lebo ak niečo poserkám, tak ma šéfinko odbachne...a 600 Ďalších ľudí s ním..krása nie? :)

aa pekný deň

ojka

omega, tak teda ťahaj do postele ((((: zajtra víkend, budeš leňošiť a oddychovať... snáď nemusíš do práce.... bru noc ti prajem (:
ja tu ešte chvíľu postraším, riešim ešte nejaké povinnosti.... pfffff