Prečo ešte nespíte?

dobra vila

Ojka - a ty si napriklad mozes vybrat oponenta? (pozor, nie skolitela, oponenta!). Mas ho daneho, nie? Lebo my hej, a to sa na mna kolegovci z Ciech pozerali, pretoze oni si mozu vybrat sami. A oni si aj temu mozu zmenit lavou zadnou, staci u skolitela, ake super! sniff

ojka

dobrá víla, to číslo, to je počet reakcií k tejto téme a vidno ho len to konečné číslo a čas posledného príspevku , ktorý je vypísaný pri názve témy ((:
my sme si museli vybrať už z vypísaných tém, a ked nahodou niekto nestíhal, tak mu bohužiaľ ostala nejaká sprostosť....
a ak si človek vymyslel i vlastnú temu, tak sa to väčšinou riešilo formou ŠVOČ-iek....

0mega

system je Jakub? :)
wow ja som si vlastne uvedomil, ze tu je kazdy inkognito :D proste maska, anonymita :D
ja poznam 9 z tych chlapcenskych mien a 1 dievcenske :D
tiez sa mi zda meno ze Sofia, Nina, take divne.. ved to nema so Slovenskom nic spolocne :)
inac Sára, take meno dala moja sestra psovi :D
Jakub
Samuel
Martin
Tomáš
Lukáš
Michal
Adam
Filip
Matúš
Patrik
to je aspon viac slovenske :)

ojka

Ja osobne zasa nepoznám žiadnu Sofiu, Nelu, EMu a ani Sáru.... a čo sa týka chlapov, tak odtiaľ poznám z každého aspoň po "jednom kuse" :D

dobra vila

ojka, drz veru, ale ak sa to neda, je to v keli, nie je CO PISAT v tom pripade... to bude peklo na zemi a ja si budem cucat hluposti z prsta asi...

dobra vila

ojka - ja som nikdy nechapala, co riesite s tymi cislami, doteraz som z toho jelen. Ani neviem, kde pozerat ze kolkaty prispevok to je, ale cert to bert :D