Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Ano, bola akcna, a neskutocne ma stvalo, ze priatela nic nezobudi, skutocne nic, kym mna vsetko...mala som 100 chuti ho zakazdym vzbudit, ked uz ani ja nespim...hnusna som, ale po pardnovej nevyspatosti uz so mnou lomcovali nervy zo zavisti :D. Ale gol bol, ze po 4 vycerpavajuciach nociach som na piaty padla do postele ako mrtva a moj ukikirikany budicek ma vobec nevzbudil :D
dobrá víla, možno sme všetci len tak zničení z celeho týždňa, že nevládzeme žúrovať (((-:
jou, tak tomu sa hovorí akčná dovolenka..... no však mohla si kucharovi navrhnúť, ktovie, čo by on na to povedal :D
Ahoj binghi boy :D, whats up? U nikoho ziadna piatkova zurka? Sme mi ale umierneni ludia :)
och, chudak kohut... Aj ked suseda chapem. Co som bola v Turecku na dovolenke, to som vam mozno nerozpravala, za hotelom bol nejaky pozemok s morkami a kohutmi... To vam bol bordel. A ten trafeny moriak ci kohut dosiel zakazdym pod nas balkon a rano o 2:30(!) zacal az do svitania (6 hodin rano). chcela som kucharom navrhnut, nech ho pripravia do polievky!
binghi, keď nájdeš, tak to sem dáš, neboj, to má čas, sľubujem, že ti hlavu neodtrhnem (((-:
som ti slubil...ze ti sem dam dnes tu hudbicku...ale nemozem to najst...tak skusim este :)
kedysi sme mali doma toho blud.... aj toho, aj toho aj toho či onoho... teraz už ani nie.... (: časy sa menia...
takze kohuta ste dali dole hej ???...a mate este aj ine zvieratka ??? :))
bingham, myslíš s kohutikom? no dokikiríkal :D lebo susedovi fajnovému to moc prekážalo :D a pre udržanie vrúcnych susedských vzťahov sa to muselo poriešiť (:
a co sa s nim stalo...s fesakom :D