Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
uff, seminárka s prezentáciou dokončená.... ešte ma čaká jedna a taaaaak sa mi nechce ///-:
jajka, aj s vajíčkami? (((-:
keby som to vedela tak tam idem
Je neskoro..
Ludia prisli neskoro..
www.webnoviny.sk
nooo, ale keď sa dívam, jak sa štrajkovalo v ostatných krajinách dnes, tak BA je oproti tomu šuvix... ale tak každý človek sa ráta ((:
omega, to vieš, každý sme nejakí, ... niektorí majú všetky veci na háku, že však "ono sa to nejak samo spraví"....
si ale vezmi, ze kolko ich bolo na slovensku?
100 ludi, ak pocitam aj nahodnych okoloiducich? :)
aj by som mal byt zly, povedal by som, ze vacsina z nich (aj v inych krajinach) su prave ti lenivci, co sa o seba nevedia postarat. a kazdia vzduch snazivym ludom.
omega, no jo, temperament je temperament :DDDD
ale tak , hm, ked sa tí ľudia naštvú ešte viac, a viacerí sa zídu, tak možno by viac vecí "vyparátili"... teraz len slušnou formou ešte poukázali na to, aká je súčasná doba a vôbec by sa nenahnevali, keby došlo k zmene (;
ojka
ano, toto im zazlievam a slovenske media jasne ze boli o tomto ticho PRED akciou :)
slovakom chyba taka talianska-francudzska alebo grecka vasnivost :)
fanusikovia futbalu trnava, ti tam chybali :D poslite ich niekto tam
www.youtube.com
jáááj, československá klasika,.... prekrásna pieseň
kam sa hrabú niektoré tie súčasné tuci tuc piesne...
omega, pokiaľ nepohádzali vajíčka na tie sklenené steny, tak sa ešte krotili ((:
ale tak majú ti ľudia pravdu....