Prečo ešte nespíte?

ojka.

omega, restrukturizaliacia, joj, teraz som sa dobre pobavila
inkooo, nooo, tak ja viem niekedy tiež pekne pofrflať a potom ma nie a nie zastaviť...
wewi , nooo, tak ja potom mám tiež na pláne reštrukturizaliaciu, či jak to omega pomenoval... a potom jedna rodinná oslava je na programe, tak snáď sa k nim pripojím

ojka.

aaa, viete čo sme tu dlho nemali? minikalendárik....
takžeeeee tu máme
Medzinárodný mesiac pešej chôdze do školy
Medzinárodný mesiac školských knižníc
Týždeň pokoja/mieru, priateľstva a dobrej vôle,
Európsky týždeň bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci
Týždeň za odzbrojenie
Deň vzniku samostatného česko-slovenského štátu a zároveň Edvard Beneš bol potvrdený vo funkcii prezidenta Česko-Slovenska,
pred 519 rokmi sa na Kube vylodil Krištof Kolombus
pred 89 rokmi Benito Mussolini sa "zmocnil" Talianska.
Narodky dnes oslavujú resp. by oslavovali :
Tobiáš Masník (371) - slovenský učiteľ, kňaz, spisovateľ,
Adam Chalúpka,otec Sama a Jána Chalúpku (244) - slovenský evanjelický kňaz a náboženský spisovateľ,
Ján Chalúpka (220) - slovenský dramatik a prozaik,
tramtaradaaaaa, oslavuje i všetkým známy (dúfam) Ľudovít Štúr (155)
Marián Labuda (67)- slovenský herec
Majkrosofťák Bill Gates (56)
Eros Ramazzoti (48) - taliansky spevák www.youtube.com
Julia Roberts (44) - am. herečka (z filmov: Hráč, Noci s nepriateľom, Zomrieť mladý, Hráči so smrťou, Pretty Woman, Nevesta na úteku, Notting Hill, Mexičan, Milujte svojho zabijaka; Jedz, modli sa a miluj, atď.)

*inko

wevi :)) no som veru, ale pokiaľ mi to vyhovuje, tak žiaden problém..akurát moje okolie a rodina s tým majú problém
wevi, veď uvidíš, ono sa to už nejak samo zariadi:)
možno budeš mať tak bombastické dieťa, šupneš do kabelky a hajde s ním do práce :DD

ojka, ty si tiež taký spokojnučný človek:) dobre ti je aj v škole, aj v práci :) takých ľudí mám najradšej..sála z nich spokojnosť, nefrflú..nepokazia nikomu náladu :) jaj moja, letí ti stisk :)

martinmlm

To nie je o prepojení matka -dieťa. Je to o pocitoch každého jedného. Kamarát má dvoch synov, v lete som im zohnal psíka. všetci šťastní a zdraví. Ocino si našiel prácu ako šofér, doma je asi 2dni v týždni. A včera mi hovorí že museli dať hava preč lebo starší 6 ročný začal mať alergické záchvaty. No prečo? SMÚTOK ZA OCINOM, PĽÚCA ALERGIA.

Weva

No martin ale ako dlho toto prepojenie akoze funguje? Lebo to by sme potom tu virtualnu pupocnu snuru nemohli predelit nikdy :))) Ale cenim si rady

Inko moje je workoholik, Laurina zase streser :) sme pekna smotanka :)))

Ake mate plany na vikend?

martinmlm

Všetkým mamičkám.
Kazdy vnút. organ ovplyvňuje určitá emócia. Ak mamka odíde preč, dieťatko plače, je smutné. A to ovplyvní jeho vývoj aj orgány, a zdravotný stav vo vyššom veku. Smútok a samota konkrétne ovplyvňuje pľúca. Ak mu viete toto nejak inak nahradiť, tak smelo šup do práce.

ojka.

wewi, no teda, podľa mňa sú tie tri mesiace tiež veľmi málo,... mne by bolo aj ľúto od takého malinkého drobca ísť do práce...
inko, uau, brzdi, brzdi, lebo bude z teba workoholička jak lusk, si nebudeš vychutnať voľno a oddych potom...
ja tiež rada chodím i do školy, i do práce, rýchlo mi to tam ujde, lebo ma to baví, ale určite mám najradšej aj tak voľné chvíle či už doma alebo v BA...
omega, to čo za zombíkov si sem hodil? ty beťár...

Weva

Haha Omega :)

Ono ja som v robote nieco nahlasit musela a ostatne sa casom uvidi... tu 3 roky neexistuju, takze po tom co ponatahujem na doraz rozne moznosti volna budem musiet proste natvrdo sadnut s manzelom a povedat, ze bud idem spat a mam sa kam vratit, alebo je mi to skoro a zostavam doma, ale za cenu ze potom zacinam od piky... Tiez nechcem nechavat drobca nejakym tetam a nechavat ho s detmi, co su chore, zasoplikovane a 9 hodin denne v jasliach - je to strasne :-( Len tu v zahranici ani len babky nemame a plus tie nase "babky" maju este sakra daleko do dochodku :)