Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
aa wevi, teba som si až teraz všimla, takže dobrú chuť aj tebe želám:)
sú návykové veru, ale ja som taká divná..najprv nie a nie..potom áno áno áno :D
ee..nie sme práveže moc.. ja som si zase myslela, že to by si skôr ty vedela čo je s ním..keď si na tom vuala (či čo to je) píšete:))
beánka bude ešte jedna myslím..fpm, ale neviem kedy ani kde, ak to bude zas cvernovka, tak nie nejdem :)
a na lámavicu pôjdeš? ojka, musíš, toto sú naše posledné chvíle na škole..jaj jak sa toho desím..ja nechcem, ja ju lubim, mne je tam dobre:)
dobrú chuť, kľudne papaj čo ti chutí, neobmedzuj sa :)))
wewi, no vidíš, takú šarmantnú asistentku by ti každý závidel....
cestovinky som si vymyslela s tuniakom a zeleninkou .... rýchle, chutné a zaženie to hlad, heh
Ojka - jaj vidim, ze si napisala... hm, aj ja tu mam pastu, taku plnenu dubacikmi, ze by som si zavarila :)? hm hm hm... asi sa do toho pustim!
No Inko vidim, ze tie beanky su tazko navykove :)
A jasne, malu dam do kabelky a bude mi v office potom triedit postu a nosit kavu :) alebo nieco podobne... ved co sa za mladi naucis...
Martin - ono je to asi fakt o prioritach ale zase nie kazdy ma vzdy na vyber a asi mohol tato byt rad ze ma robotu. Ale je dobre byt si tych suvislosti vedomi a riesit priciny, nie len priznaky... vnimat, ze problem moze byt v situacii a nie v alergii samotnej...
Ojka, juj aj mna chyta hlad :) co dobreho si vymyslela medzicasom?
inko, nooo, lebo myslím, že ste asi viac v "kontakte" ako ja....
by si si šla niekam zatrsať? a ešte bude nejaká naša beanka? ja ani neviem... ale tak iné školy budúúú mať.... alebo si počkaj na nejakú tu lámavicu, ale to ešte daleko...
oukej, je mi jedno, že je už pol jedenástej, budú to penne s tuniakom, kukuričkou, paradajkou a paprikou ... a potom už hladná nebudem
ojka, prečo si myslíš že ja to viem? :)
nemám páru čo je s ním... ale videla som ho v iných témach:)
určite si teraz niekde hopsá... a mňa už tiež mrle žerú, tak by som si šla vyhodiť z kopýtka..asi pôjdem ešte aj na tú poslednú beániu :DD
hmmm, ja som divná, asi ma chytá hlad....musím niečo vymyslieeeť
inko, práve som sa ťa išla opýtať, že kade sa nezufaj táraz, keď ho tu niet... chýba tu...
eeejjjj..vravíš eros? :D
las pasiones encontrar una razon hoy... como siempre estoy pensando en ti... sí... ya ves
www.youtube.com
keby tu bol nezúfaj, tak už by ho vykrúcalo, on je taký náš tanečník :)