Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
aj mne ide youtube pomaly..do prdky, čo s tým je
jeeeeeeeeeej ahaaaaa
www.youtube.com
omega s tým vzdelaním máš veľkú pravdu
mám spolužiaka, ktorý bol v rámci školského programu na rok v nottinghame (ojka aj na vašej fakulte to bolo možné, či len na NHF?:)
tam si vycibril anglinu, plus má anglický titul nejaký ( nie sir :D ) nejaký špeciálny bakalársky, neviem, to je jedno...ale- teraz mu zase škola ponúkla nejaký celouniverzitný program v nemčine, rok bude tu na slovensku a potom pôjde do nemecka, škola všetko hradí...páni, takých ľudí ja obdivujem, a pritom je to taký mierny flákač, avšak chytí sa každej príležitosti..ten to má v živote vyhrané:) ... že kde to aj vykutral, ja nikdy o ničom takom neviem :D asi by bolo treba občas kuk aj na nástenky v škole :D
omega, mne ide youtube v pohode, ba priam nadpriemerne dobre (:
inko, ja hanblivá tiež som, ale akože v mojom jazyku by som ešte zo seba niečo vyoptila, ale ANJ, to fakt nie,.... grrrr
inkoooo, to čo je za myšiačika ? ? ja mám dosť.... hih, to na čom akože frčal?
noo, tak ja som v cvernovke nebola, ale tak keď to hovoríš ty, tak tomu asi tak bude... ale tak to si teda moc VIP zažitok nemala....
omega, noooo, tak dobru noc ti prajem,... a pekný začiatok víkendu....
weva, však ja by som rada skúmala :) aj sa dosť šprtám v takých veciach:)
ale ako ojka hovorí, ten jazyk. ja som hanblivá strašne, a rozprávať po anglicky i keď viem (asi)- no to nehrozí :D
omega, dobrú nocku, zajtra očakávame ďalšiu nádielku starých dobrých a nesmrteľných hitov:))
ja by som studenta, co nevie kto bol Keynes okamzite vyhodil na ulicu :)
PS: aj vam ide youtube tak mizerne pomaly ? (niekedy sa neunuva nacitat)
Inko - A okrem toho ani doktorandske ako studium uz asi nie je az taka sranda - je to o tom, ze uz tahas za seba, skumas - asi tomu chyba taka ta dynamika predchadzajucich rokov...
aj toto je z kategórie ehm "zápchových" (?) pesničiek do pohody:))))
www.youtube.com
ojka, cvernovka bola dosť zlá :D šatne malé, bundy sa postrácali, vip priestor bol prázdny...zabezpečené sedenie pre vipkárov znamenalo 8 stoličiek dokopy :))))
a z hora nebolo vidno na pódium :DD
ojka
no hej radost :)
ups, uz je cas hajat... dobru nocku :)
Vzdelanie povazujem za este vzacnejsiu komoditu ako zlato samotne ;)
A 31gramov zlata je teraz za 1750 USD co je povedzme 1250 EUR
A mozog vazi zhruba 1400gramov..
;)
A (aspon zatial) neexistuje skener na letisku, ktory by odhalil co mozog skryva ;)
kdezto pri zlate im vybije ziarovky, tak to svieti :D
inko, viem, viem, bingham spomínal, že má nejaké povinnosti...
nooooo, ja som tiež uvažovala, lenže mám zabrany už len kvoli cudziemu jazyku...
omega, nooo, tak to potom radosť trčať v zápche, že?