Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
vas ten workoholizmus prejde, ked dosiahnete status quo ;)
odporucam sa skrachovat z casu na cas, aby ste mali motivaciu pracovat..
ojka nie, už som v bytíku
a domov idem zajtra...asi
wevi, tri mesiace sú podľa mňa málo..ja osobne si neviem predstaviť, že s tým maličkým by som nebola do troch rokov stále, 24 hodín denne..veď v tom čase sa mení v podstate zo dňa na deň :))
i keď na druhej strane, neviem. už teraz na sebe badám, že pracujem veľa a že to mám rada... som začínajúci workoholic a to ešte len brigádujem popri škole, ani nechcem vedieť čo bude po štúdiu, to tam budem rovno nocovať v práci :D
tak6e ja asi tak skoro deti nechcem, ale keď už prídu, tak tie tri roky materská bude! :))))
Ja som nahlasila teraz v robote 14 mesiacov (do konca 2012) a potom sa uvidi co dalej, a urcite by som najprv nastupila na polovicny uvazok... Ale sef na mna pozeral ako na zjavenie (nie vycitavo, ale proste jeho manzelka sla po 3 mesiacoch spat aj ked pri jeho plate to nebolo o peniazoch podla mna) a teda uvidim, co bude s pracou neskor...
ostan tak dlho ako to bude to male potrebovat. ja som ostala klasicky tri roky a nemyslim ze som nieco zmeskala.
Ja najblizsi cas do prace dlhoooooo nepojdem :) Bodka! Ale je to divny pocit si vyklidit kancel takto...
Inak mala anketa ak vas mozem poprosit o nazor (kedze tu ma kazdy nazor iny, tak ma zaujima) kolko podla vas zosta doma na materskej s babom? Proste, co je podla vas spravne a ako (by) ste sa zariadili vy?
uff, inko, ešte tam trčíš? A ostavaš aj cez víkend tam, či ideš domov?
jemine, ja sa z prace dnes asi nevykrutim :(
omega, bru chuť želám...