Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
omega, no jasne, ved ja chapem ze si to myslel obrazne :) len uz sa mi nechcelo hladat suvislosti..a som najprv myslela ze to malo byt " asteroid " a ze sa rychlo rutime..nespravnym smerom :D
no co sa tyka pumpovania a tlacenia, tam to efekt nema, lebo tie peniaze sa do realnej ekonomiky nedostavaju, iba prudia medzi bankami, ktore riesia svoje problemy so zdrojmi, rezervami, kapitalom atd...
ono sa tomu len pekne nadava/ ze sa tlaci za ucelom podpory ekonomiky, ale ta ekonomika z tych prachov nic nevidi..realne, lebo sa do nej nedostavaju
Cisto teoreticky moze byt na druhej strane zelensia aj z dovodu ze je u mna menej zelena tj problematicka (zivotne problemy) .. cize je to fakt pekne na zayslenie :D
Nezacina uz len tak nahodou Noc? lebo vtedy sa zvyknem takto zamyslat :)) A potom ze preco ta migrena..
"But the grass in not greener on the other side of the fence, and as many will tell you, sometimes there is not even any grass."
na zamyslenie ;)
*inko
Steroidy su metafora.
Nasa (hlavne europska a americka) ekonomia funguje na principe "natlacme do nej viac, aby sa hybala (a spalovala - princip motoru)), avsak nie je cisto nahodou efekt steroidov uplne podobny?
Cim viac ich jedinec berie, tym lepsie rastu svaly, avsak co sa stane ak ich brat prestane ?
Trava je u mna zelensia, lebo je zelensia :) Chces snad aby som to vysvetlil preco? :D (to znamena, chces citat lajstre?:D )
Trava nie je zelensia (z psycho hladiska) preto, lebo nemam to co chcem, lebo na druhej strane je zelensia, klasika, lebo ju nemam pri sebe (nemam vobec) atd atd..
Prave v tomto momente zelensia byt uz ani nemoze (neviem ako na to:P )
schováš ten jazyčisko? :)
inko :P
ojik slniečko ideme si zahrat? :)
nezufaj, ja som si pustila film :) preto som sa tak rýchlo vyparila
a ojka nechcela žúrovať?
ojkaa!
:)
ahojte :) inko som myslel, ze vcera bude zurka ked ste nesli na Beanku a nikoho tu nebolo :( si ma sklamala :D :D
to nie je pravda :)
omega, všetko je dnes iba akože... práveže už ani tá tráva neni taká zelená ako kedysi..hehe..koniec koncov, aj naši oblubeni pink floyd o tom spievaju :)
ano ano, to som ja, ekonomiu studujem..a ojka spolu so mnou:)
a čo to? ake steroidy? či asterodiy? :D
ja nevieeeeeeeeeeeem...ja už nič nevieeeeeem omega, mńa sa nepýtajte, po dnesku mam dost :D