Prečo ešte nespíte?

*inko

nesniiiiivaa:)))))) taakto sa tesim..som rada, že si zdravý..a jak to že už si doma? veď je len streda
jojha a teda nefunguje ti stále? :D
aké šálenie? čože? :D
kto? ja?

*inko

:DD
tak sprav niečo nerutinné a choď tam!
:)

aa to tričko si radšej nedávaj :DD

dve párty neďaleko teba? a ty kde bývaš? :) hmm..veď ani víkend nie je

inak všetko najlepšie k nedávnym narodeninám:)

bingham

ahoooj inko....mal som pre teba napisany mail....ale robia niaku udrzbu ci co :DD...ale uz ani v pondelok som ti nemohol odpisat...a navyse vtedy neislo ani toto zdravie...

prisiel som dnes o 8....a kontrola dopadla dobre....len este nesmiem vykonavat fyzicky namahavu robotu...takze este tyzden nemozem cvicit :))....viac ti napisem na mail....ked ten moj bude v prevadzke.... :)))

jaaaj...a zas si tam mala niake znaky miesto pismen...co moja hlavicka...nespracovala...tak mi potom napis na mail....to o tom saleni :)))

0mega

nemam 32, uz mam o jeden viac :(

tak ak to ma clovek rad ale je to rutina, stale lepsie ako nerad a rutina :D

na zurku by som ist mohol, ved je jedna podomnou prave, ak nie dve.. ale tak, nebavi ma to :)

*inko

hmm..niečo nerutinné? hmmmmm
nie, nerobila som nič nerutinné, pretože veci ktoré robím rada, robím stále..asi preto sa stali rutinami:) takže ja som spokojná

neľutuj čas strávený inak než s priateľmi
veď máš 32 preboha, mladý ucháň..ešte aj na žúrku si môžeš kľudne skočiť:))

0mega

Travit co najviac casu s kamosmi (aj to sa da definovat, no nieco po com zostane spomienky). A nebyt zombie, tj. nezit pre "raz nieco spravim" ale "dnes nieco spravim"
Ak by som bol znovu dvadsiatnik, kazde rano by som sa pozrel do zrkadla a povedal si ze dnes to musi stat za to, inac Steve Jobs ma citat na to :
For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: "If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today?" And whenever the answer has been "No" for too many days in a row, I know I need to change something...almost everything - all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important. Remembering that you are going to die is the best way I know to avoid the trap of thinking you have something to lose.

Ale nieco ine som chcel, i ked aj hento je znacne dobre.

Osobne si myslim, ze skoda ze som sa nevenoval kamosom viac, ale namiesto toho som pracoval a pozeral do pocitaca. OK! tu pracu by som neupustil ani spatnym pohladom ale tu zabavu ANO, a nahradil ju zabavou s kamosmi, lebo eventualne sa vytratia zo zivota (cize je relativne ci s nimi zahadzovat cas, vsak? :D )

Kazdopadne, robit nieco, nieco zmysluplne, hoci aj sialene, ale nezit bez toho, aby som si neuvedomoval cas a ze cas plynie..

Schvalne, robil niekto nieco za posledny tyzden, co stalo za to? Nieco nerutinne ?