Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Vy sa mate.. na izbach... sami kamosi... tu kde som ja ... nikoho nepoznam ... to je drsna realita :D mladi by ste si mali uzivat, pokial ho mate ;) cas uteka rychlo.. neda sa dobehnut :)
slniečko ((: aaaaajajaj, nezufaj, do hrášku, už asi spíš, že? /-: tak nech sa ti niečo pekné sníva....bru noc (:
kamaratka potrebovala s niečím do školy pomôcť, tak som sa u nej zdržala na izbe....
tak snáď si zahráme zajtra (:
inko, a ako to dopadlo s tou seminárkou minule? "zosekala" si ju tak, jak bolo treba ? (:
36900
:))
dobrú nocku nezufaj:)
snáď sa ti ojka nabudúce povenuje viac..no musíš brať ohĺad aj ty na ňu. má toho veľa:)
omega, peknú čiapku máš:D
tak prajem vsetkym pokojnu noc :)
ojkaaaaaaaaaa?????? Uz tz seminarku nechaj na pokoji a sa mi povenuj trosku :)
Je cas na:
Preco preco som musel dat trava je zelensia, preco som nemohol napisat ze je nebo modrejsie, alebo svetlo svetlejsie :D ale aj tam by sa dalo o nieco chytit... ha.. no idem ja nieco robit, lebo osm uz vychychal vzduch.. ako vidim..
Plati prezumcia neviny, to ohladom tej travy ;)
Konieckoncov, po trave sa nechodi, po trave sa smeje ;)
omega, podla mna -je u teba ta trava zelensia iba preto, ze ju beries :P
hehe, nebi maa :D
ano ano zacina noc, a preto ta hned aj stopnem, aby sme sa nedostali zase k dalsim tazkym uvaham ako vcera :)))