Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
čo, čo čo? dídžej omega pozýva,... tak ja sa ani šminkovať nemusím, vonku je tma,... idem s vami :DDDDD
wewi, ja si tiež myslím, že je super, a nie je ani moc krémová, takže mňam mňam, veru (:
inko :D tak nielen nedeľu? tak to ste riadne vystrájali :D
omega, ale neboj, ja som schovala kuštik pre každého (;
neeeeee :D
moje forexove zisky su na nuleeee..taliani hlupi och..hlupi hlupi!
ešteže tam mám aj ten švajčiarky frank..uh
ojka, ano dospávali sme..ale nie len nedeľu ;)
takže omega pozýva? počkajte ma, len sa nahodím
a nic mi nenechate? :D
tssss!
idem do cukrarne majte sa :P
Mnam Ojka, po takej dobrej torte sa hned citim zdravejsejsia :) Dobre si napiekla!
gecelovska.cz
tsssssss, tak tu tortu teda ešte raz :D
díííídžej hraj (((-:
zdravíčko (:
inko, ja som nedeľu nedospávala, ja som zvyknutá :D nezufaj asi musel (-:O ty s binghim tiež, že? (((((-:
wewuška, tak teda skoré uzdravenie prajem, také veci nech ťa riadne obchádzajú ((:
jeeeej, vy ste akí zlatí, že ste si spomenuli na našu tému (:gecelovska.cz tak ja jej želám takisto ešte veľa veľa dlhých rokov a takých maxi-super-duper návštevníkov, plno "múdrych" príspevkov,...žiadne bany, aby sa tu nerozdávali :D
ehm, všetky pusy a darčeky patriace našej téme môžete bez problémov odovzdať mojej maličkosti :D
no čo, ideme tortu krájať? :DDDD
Aj ja prajem vsetko naj naj naj :) Nech je dlho zdrava...
A i ja sa posnazim, teplota nie, len proste tlaky v hlave, sopliky, ubolene hrdlo... a spim a spim a spim ako Sipkova Ruzenka... Drahy sa smeje, lebo tehotnym radia si ku koncu ratat ci sa babo 10x za hodinu pohne a ked nie radsej ist k lekarovi,... tak mi radi sa hybat, ze lebo co ak si Ulrike rata moje pohyby a chyta tam v brusku paniku, ze mamina sa malo hybe... tak ju obcas poplacam tam kde ma gebulku, ze vsetko ok, mama medvedica len spi zimnym spankom spravodlivych :)
dobri*