Prečo ešte nespíte?

ojka

ja chcem inak nejaké miniprezentíky kupiť ešte aspoň dalším 4 ľudom (vyučujúcim), s ktorými som super vychádzala, i pomohli, poradili, i vo voľnom časa sa stretávame,... to je taká moja mladá vyučujúca banda ((-: len tiež neviem čo...

ojka

no my sme mali aj v 4. ročníku, i teraz v piatom v oboch semestroch v indexe predmet "diplomový seminár", tak ja jej to musím priebežne odovzdávať, ona mi to odobrí, alebo ma zvozí pod čiernu zem a nakoniec sa dopracujeme k tomu, že mi dá svoj pekný autogram do indexu (-:O takže my máme zasa takýto vzťah :D
inko, fíha, to ty máš takého chlapa - posilováka? no však podľa mňa sa poteší, však ked je tak v pohode, ako ho opisuješ, tak snáď sa nebude pohoršovať...
však nikde nie je napísané, že im musíme niečo kupovať, no nie? (:
ja som už tiež inak rozmýšľala, že čo tej mojej, ona je zasa taká mladá mamina, cca 30 rokov má, tak neviem... ak ma nič super nenapadne, tak to ostane asi pri nejakom tom "dezerte",... teba nenapadá niečo špeci? lebo jej permanentky do posilky kupovať nechcem :D

*inko

ty si sikulka :)
super super..zda sa ze to funguje:)
moj veduci si o mne mysli asi, ze na to kaslem, lebo ja mu nic neposielam ani netlacim :D ani s nim nekonzultujem,mame vlastne otvoreny vztah :DD som samostatna jednotka :D
potom mu dam naraz nejakych 55 stran..sa zblazni chudacisko

oji, a co budes kupovat veducej? lebo ja mojmu nechcem flasu... rozmyslame s babami ktore su so mnou v jeho skupine, ze mu kupime nejaku super permanentku do posilky..kedze on je taky kulturišta :DD

ojka

inko, ja som dopísala ešte tu pol stranu do diplomovky, skontrolovala zvyšných 18, či tam nemám nejaké bujačiny a somariny popísané s chybami, zajtra vytlačiť a niekedy cez týždeň zaniesť vedúcej nech si to kukne, nech nepovie, že sa flákam :D
takže tiež spokojnosť (:
šikulka si ty (;
binghi, to vieš, my tu máme niekedy ťažkú pracovnú morálku :D

*inko

ojka, asi nemám na výber:)
a čo sa týka práce, tak som dosť spokojná
strana a pol:)
binghi, tak si hovorime s kamoškou:) Šuňa, Šaňo

ojka

ok, do o 18.OO porovnáme výsledky ((-: ale hm, veľa toho nenapíšem, skôr budem premýšľať, čo napíšem :D
a nevolaj ma Šunike, to znie ako oslovenie pre nejaké prasiatko? ok? som rada, že súhlasíš ((((-:

*inko

aj mne sa to takto paci :D a dohodnime sa, ze do 18tej sem nespravime ani tuk!
o osemnast nula nula si porovname vysledky :D tak sa snaz Šunike

ojka

oukej, tak teda môže byť (: ja idem dopísať ten kusoček do diplomovky
inko, toto podporovanie sa mi celkom páči ((-:O