Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

Deria

myslim, ze ten pes to aj citi, ze tam nie je 2x vitany. a preto si tam tazko zvykne.no co uz, ved si poradis aj sam.

lost

aj cesty su zabavne :D kadych 50km niekto mimo cestu :D ci kamion, alebo osobne auto, skoda ze nemam fotak so sebou stale :D

Deria, nooo, ale to by sa najskor museli rodicia naucit, ako ho strazit :) mam strach ze to moze zle dopadnut, je to komplikovane s nimi :D nech im poviem nieviem kolko krat, tak by mu chceli dat kost z vyvaru, co je extremne nebezpecne.. a podobne veci :) isto by to prezil, ale tak co ja viem, mama si mysli ze je alergicka na psov (pudel ma byt hypo, lenze moze byt, ale podla mna to by sa uz zadusila, ak by to bolo pravda, podla mna je len hypochonder :) plus ak su dlho v praci/v skole, to je nahovno cele :D jedine ze psa so sebou, na take menej ako 5hodinovy let by som ho kludne zobral, lenze nemam ho zacipovaneho este..)

Deria

a najhorsie, ze ani na vianoce tu nebol sneh. aj som sa modlila, aby bol a nic.:(tak to tam teraz u vas musi byt kraaasneeee!

Deria

jeeeej, to by bolo pre mna, normalne vam zavidim tu fujavicu!! tu 1.x napadlo trochu snehu a idem sa od radosti zblaznit. urcite uz za 2-3 dni nebude zas nic.:(

Deria

lost ale ma prekvapuje, ze bastian nechce byt u rodicov. idealne je, ak pes zostane na dovolenku v rodine. mozno by si ic mal castejsie navstevovat:)a bastiana tam obcas nechat, najprv na velmi kratku dobu, 2-3 hod, potom dlhsie, 1-2 dni a uvidis, ako to bude zvladat. psi totiz presne vedia, ze su v rodine a nie u cudzich. keby mu mama este urobila nejake dobre kuriatko, videl by si, ako rychlo si zvykne.

Deria

fiha, 2500km, to je teda dost! mozno s prenocovanim a castejsimi pauzami, ale aj tak. a potom, keby ste sli na hory, je to zas ine ale na plaz....hm, teraz by to nebolo take najhorsie ale v lete v horucavach, to uz nie. to vies, ze aj pes moze dostat upal? a pes potrebuje hlavne behat. ale to ty urcite vies a nebral by si ho v lete k moru. ja ked idem do BA, mam to 1150km, je to tiez dost ale inu moznost nemam. nastastie moji psi zalahnu a spia, na zadnom sedadle maju urobene letisko:), mozu si lahnut, ako chcu, no a tym padom menej batoziny mozem zobrat. vzdy som mala velke auta, prvy raz mam male a vies asi aky kufor ma klasse A, no nic, hlavne, ze psi maju pohodlie!:D dofrasa, ved na slovensko potrebujem nakladak:D, vecne som teperila vsetko mozne pre rodinu ale teraz sa musia uskromnit, okrem toho je na uz sk vsetko.