Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

Deria

kazdy fen vysusuje, lebo extremne teplo. trochu som si to precitala, jedina vyhoda, ze mozno tak nehuci. ale ved pre psov je este silnejsi, tak neverim, ze nevysusuje.

lost

no udajne hentie nevysusuju, i ked ktovie kde je pravda, ale bez fenu to nejde :D extremne zaplzne a potom je nemozne ho vycesat, plus cesat nasucho lame srst :( tak co s tym? :D pripravky na rozcesanie? alebo ako? :D to je taka dilema :)

Deria

teda a to som ani nevedela, ze pre psov su ine feny. to by som rada vedela, aky je v tom rozdiel. uz nevedia na com zarabat.

Deria

problem doniest by nebol, ibaze ja som toho nazoru, ze hociaky fen vysusuje psom pokozku, pouzivam normalny fen ale naozaj len v krajnosti, asi raz za rok. inac, ebay milujem, kupujem tam casto. ked nieco hladam, v prvom rade kuknem tam.

lost

ale ja teda idem spat uz :D
dnes idem prvy ja? :D
tak GN :)
a to som chce lspat o 21-22 aby som vstal najneskor o 08 extremne cerstvy, no isteze :D plany sa planuju, blazni sa raduju :D

lost

hej berie to spinu, myslim, lebo sa tazko perie :D cize nepusti spinu :D
ale netestoval som zatial velmi, zatial mam asi 5 uterakov (klasickych) a tie pouijem :D jeden-dva pod, dva-tri na utieranie a potom fenovanie :D

ale chcem taky fen pre psov, nevie mci to ma zmysel, ale udajne su lepsie, napr:
www.profikozmetika.sk

ale tu www.ebay.de

aky je tam rozdiel? :D

nechces mi priniest fen z nemecka? :D :))

ten ebay.de by stal za skusku podla mna, ak je tam 2x rozdiel v cene..

Deria

vsak ked sa napije, pravdaze nesaje dobre. ale ked je suchy, saje urcite dobre, nie? takze mas pocit, ze to aj berie spinu?