Prečo ešte nespíte?

lost

chcel som ho zobrat teraz niekedy do spanielska (autom) :D ale tak 2500km daleko (a raz tolko spat samozrjeme, ak by sa nam ted achcelo ist spat :D ) by bolo trochu neprakticke.. ale to tu bolo fakt mizerne pocasie (blato) a bol cerstvo ostrihany :D proste som bol ochotny ist za 20C slnkom a suchom akokolvek daleko :D ale neviem, ked bude takto krasna zima (neverim ze dlho :/ ) tak zatial pohoda..
skoda ze sa neda ist priamociare dole juhom, tak 1500km by stacilo asi aj, aby bola lepsia klima, ta zima mi obcas lezie na nervy :D
ale ist na venceni cez polku europy, mno, nudim sa, strasne velmi :D

lost

jasne presne :) myslel som skor chorvatsko, autom, kedykolvek prestavky, rad on cestuje :) teda neviem ci RAD ale neprotestuje, inac uz ma aj autopas :D predtym nemal, ale videl som v dokumente ako pes vyskocil za mackou :D teda moj by nevyskocil, kedze za jazdy nemam okna dole nikdy, ale prudke brzdenie by narobilo skodu tiez.. aj ked je atleticky :)
a presne to iste si myslim o lietadle, ved pes nie je batozina :D to je brutalne, ak niekto tak prepravuje psa podla mna.. hranici to s tyranim, hlavne psychika, ale ak tam lieta batozina, tak aj to/fyzika...

Deria

k moru? zalezi na tom, ci sa chces cele dni iba vyvalovat na slnku....a potom, lietadlom by som psa nebrala, iba ak, tak do tasky, nikdy nie do kufrovych priestorov!

lost

hmm, no hej ale teoreticky, ak by chcela zakazku, nechala by mu z tych 5-6cm co mal, tak 2-3cm :) a prisiel by som o par dni skor :D
ona sama ma zoapr pudlov, tiez takych a este mensich :)
tazko povedat no, ale nechcem riskovat, predsa len zdravie ma len jedno..

toto som mu naposledy zobral:

www.zoohit.sk

teoreticky, najlepsie by mozno bola nejaka "mikina" nieco latkove, co idealne obkresli jeho krivky.. na suchu zimu je to asi lepsie ako toto, lebo by mu to mohlo menej prekazat :)