Prečo ešte nespíte?

*inko

:))
urcite by vedel poradit, ale asi uz musel ist..mozno je u niekoho na nete a iba dal avizo, ze je ok :)
hmmm...treba ist od kategorie sex/ sexuologia a pohľadať tam niekde AdamaKrta..ten bude vediet co s tym prehliadacom :)

*lost

\\\\"LADVINA\\\\" :D
no haha, moze byt preco nie :D
(stale mi to nedoslo, kto je omega? ten topic o kde je lost som cital len extremne zbezne, nie som v obraze :P )
ja som mal tolko myslienok, ze co srpavim ked budem konecne na nete (i ked v novembri som tu uz raz bol, lenze prave bol vypadok :-O :D uz som sa bal ze natrvalo.. (nemal som cas to skusat viackrat) no a teraz mi to vsetko z hlavy vypadlo. uplne ze neviem ani opisovat tie pismena :D nejak som si odvykol, i ked jedneho casu som to rad opisoval..

aky priehliadac ti nejde ?

*inko

tak teda utekaj ty smrad :)) jezis ja som tak rada ze zijes...
heh sa musim omegovi ospravedlnit teraz :DDD
martin, tak to je fajn:) podstatne je, aby si sa citil dobre..ja som inak tiez taky typ, ktoremu je najlepsie samemu...hmm...rada si vypeckujem dom, rada sa len tak tanecne presusam po byte...rada si spievam, rada si robim co chcem..no a keby to mal znasat este niekto so mnou...tak neviem neviem :D preto si uzivam ked som sama...avsak takych dni je strasne malo :D

*lost

nie som tu dlho, ale musim este dobehnut zopar veci a potom sa vyjadrim :P ale asi nebudem na nete skor ako o takomto case za tyzden, maybe. will see.

martinmlm

LOST SA NAŠIEL
Nie, nebudem. Je sa kam votrieť, aj keď by mi to vôbec nevadilo. Pravdu povediac pustovníkujem už vyše mesiaca a nálada sa mi zlepšuje a zlepšuje. SOM HAPPY:-) Dokedy???