Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

skúška :D
nie martin, lost a inko nie sú spolu a ani nehulime :D
inak by ma zaujímalo aké heslá to lost má :DD že si ich nevie zapamätať :D

*inko

lost ja ťa!!! priškrtím :D
niee, ten predošlý príspevok bol lostov, veď si porovnajte IP :D
no ja asi oprášim moje starý registrovaný nick, aby sa tu vyhlo nedorozumeniam :D takže raz dva tri a o chvíľu budem zelené inkognito :)

*inko

(vybuch smiechu) :D

tak to je zaujimave :))

toto mi teda chybalo :D cviky na brusne svaly smiechom :P :)))

inac, uz asi musim ist, ale zastavim sa tu este :) inac klud pokoj :P nestresujte :) lost zije este aspon chvilku, inac dik za vrele privitanie, take nieco som necakal :)

a zas mi vyadlo ci som chcel.. hm.. jaj ano ozaj, tak *inko nech ta zahada pretrvava :D "ja nic ja muzikant ja nie som inko fakt nie som" :) ale nie fakt nie som inko, neupodozrievajte ju netreba :) ak ziskam pristup na lost original tak napisem, len vsetky hesla som mal ulozene vo firefoxe ktory sa v tom blbom SSD stratil (ak by to bol HDD, mozno by sa dalo obnovit, ale hold, cim novsia technika, tym krehkejsia .... )

gn :)

*lost

discussions.europe.nokia.com

tazko povedat, popripade skus to co tam radia, ze namiesto youtube.com ist cez m.youtube.com

ale ak to bola ina video stranka., tak to mozno bude tazsi oriesok :/

fony.sk

tam ten tam ten dole pise ze na mobile9.com su nejake aplikacie :)

ak sa ti chce hladat :) mne to tu nejak nejde (skor nestiham :( )

*refresh :D (nemozem refreshovat, lebo mi potom blbne kod, musim odoslat prispevok najskor..)

*inko

lost a vies co mi teraz napadlo? :D ze zacnu MNA upodozrievat, ze pisem v tvojom mene...lebo ta hviezdicka v nicku :D a este aj IP mam obcas taku ako ty teraz... mas internet od orangeu vsak? :D

*inko

lost no a my ze ta v novej praci rovno zahrdnusili :)
omega je tvoja kopia :) ty si zmizol a on prisiel... ved si najdi nejake jeho prispevky..podla mna sa v mnohych najdes :)

takze ty si mal takuto dvojmesacnu odvykacku? :)