Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
O..O
Lost byť s lost a dvaja pit a huliť tráva? Alf mať hokej a to ešte nevidieť ľad.
skúška :D
nie martin, lost a inko nie sú spolu a ani nehulime :D
inak by ma zaujímalo aké heslá to lost má :DD že si ich nevie zapamätať :D
lost ja ťa!!! priškrtím :D
niee, ten predošlý príspevok bol lostov, veď si porovnajte IP :D
no ja asi oprášim moje starý registrovaný nick, aby sa tu vyhlo nedorozumeniam :D takže raz dva tri a o chvíľu budem zelené inkognito :)
Lost s Inko sú teraz spolu!? Určite dačo pijú a fajčia trávu.
(vybuch smiechu) :D
tak to je zaujimave :))
toto mi teda chybalo :D cviky na brusne svaly smiechom :P :)))
inac, uz asi musim ist, ale zastavim sa tu este :) inac klud pokoj :P nestresujte :) lost zije este aspon chvilku, inac dik za vrele privitanie, take nieco som necakal :)
a zas mi vyadlo ci som chcel.. hm.. jaj ano ozaj, tak *inko nech ta zahada pretrvava :D "ja nic ja muzikant ja nie som inko fakt nie som" :) ale nie fakt nie som inko, neupodozrievajte ju netreba :) ak ziskam pristup na lost original tak napisem, len vsetky hesla som mal ulozene vo firefoxe ktory sa v tom blbom SSD stratil (ak by to bol HDD, mozno by sa dalo obnovit, ale hold, cim novsia technika, tym krehkejsia .... )
gn :)
tazko povedat, popripade skus to co tam radia, ze namiesto youtube.com ist cez m.youtube.com
ale ak to bola ina video stranka., tak to mozno bude tazsi oriesok :/
tam ten tam ten dole pise ze na mobile9.com su nejake aplikacie :)
ak sa ti chce hladat :) mne to tu nejak nejde (skor nestiham :( )
*refresh :D (nemozem refreshovat, lebo mi potom blbne kod, musim odoslat prispevok najskor..)
Lostik, no vitajjjjjjjjjjjjj
Inko
:-))
lost a vies co mi teraz napadlo? :D ze zacnu MNA upodozrievat, ze pisem v tvojom mene...lebo ta hviezdicka v nicku :D a este aj IP mam obcas taku ako ty teraz... mas internet od orangeu vsak? :D
lost no a my ze ta v novej praci rovno zahrdnusili :)
omega je tvoja kopia :) ty si zmizol a on prisiel... ved si najdi nejake jeho prispevky..podla mna sa v mnohych najdes :)
takze ty si mal takuto dvojmesacnu odvykacku? :)
Nokia C3-05, neprehráva mi videa čo sem kočky dávajú:-)