Prečo ešte nespíte?

ojka

mne je jedno, či je niekto blond, čierny, hnedý, ružový, zelený, :DDD no dobre, tak budem teda pre vás bloncka, ono to je ťažko identifikovať tie vlasy :D
inko, mne sa tá divočina páči :D teda do tej pesničky to úplne sadne....
alf, alf, len sa nevykrúcaj, už sa z toho nevyvlečieš.... (;

[zruseny1]

ojka, a veď tak vravíš akoby blond baby boli zlé :D
veď po vás muži šalejú tak čo blázniš :D
ale najlepší je na tej piesni úvod :) a potom už je to moc veľká divočina :DD

ojka

ja nie som blonckaaaaaaaaaa, len mám svetlohnedá vlasy, miestami moje inteligentné blonďavé šediny, to je rozdiel !!! :DDD
tak tak nakazlivá pesnička ((-: len škoda, že ako skupina už ukončili svoju činnosť...
alf, nedal si si tej trávy i ty? ((-:O

[zruseny1]

ojka, ja si ho púšťam už asi 4krát :DD
a snažím sa v tých ľuďoch nájsť naše podoby :DD škoda že tam nie je o jednu ženskú - blondcku viac..lebo tvoja podoba tam nie je :D inak sme kompletní :DD

ojka

inko, to sme si tu pesničku púšťavali ráno s lostom dosť často :D a ešte mi aj hovoril, že sa dosť často pri nej aj pristihol, ked ju počúval v aute, že kapánek viac prešvihol rýchlosť ((((-:
inko, teraz klip len prvý raz? jak je toto možné? :D tak aby si si ho zapamatovala, tak si ho pusti ešte raz :D

[zruseny1]

chuchmák pracuje :) ale už by sa mal vrátiť čoskoro...duuuuuuuuufam
no tak tá pesnička mi veru ušla:) ale je geniálna a videoklip som k nej videla iba teraz prvýraz

a k tomu zoznámeniu omegu s lostom, haha..na to sa veľmi teším :D pošta pre teba :D dvaja stratení brata