Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
:DD zlatý, tak to preto súrne hľadáš práčku :D
a kedy zbytok tvojích vecí poputuje za tebou?
chudák, sám s mobilom :)))
keď už nič nemáš, dúfam, že aspoň slamené ozdobky na vianočný stromček po večeroch pletieš :)
ÁÁÁNO, ťukám. Som sa sťahoval, počítač, telka, práčka ostali tam kde boli a ja teraz žijem jak pustovník:-)
AdamKrt si tu? :)))
kde je náš technický mozog? :)
martinko (aha- mart*inko :DD ), no, teraz nechápem..ty ťukáš z mobilu? či čo to?
A čo mi treba na "NOKIA C3-05". Ked idem na adobe stránky tam je toho veľa a ešte v angl. Nokia mi celý text nepreloží a ked si niektorú aplikáciu stiahnem tak sa nedá nainštalovať. To chce už väčšieho frajera jak som ja. JE TU TAKÝ?
ojka, ja jej ich nemusím dávať..ona sa aj sama obslúži :D noo.tak mala chuť na fixky:)
martin, a prečo si nestiahneš teda čo treba? :)
www.youtube.com
príjemný zážitok:)
Joj. To už prekračuje limit mojich počítačových znalostí:-)
martin, tak hm, ja neviem, čo ti spustí ((: tak hoď sem niečo interesantné ty (;
inko, tak si jej mala dať pastelky ((((-: koľko má inak rokov?
nooo, tých rooomeov tu býva habadej, najmä v období beániek a lámavíc, to tu spieva každý pod oknami :D
no pána krausa rada mám, celkom fajn humor má, taký zaujímavý, svojský, jedinečný (: ako hovoríš, taký dobrý týpek :D
Prečo dávate také videa čo mi nejde pustiť. Stale len "stiahnite si novú verziu adobe..." dajte niečo čo si aj ja pozriem!
ojka, máš rada pána Krausa?:) on je vcelku dobrý týpek, ja ho môžem:D
a malá sa urazila, ano ano, zlá teta ku vyhnala z izby :D strašne strašne škrípala fixkami o papier... a potom keď videla že ma trasie, tak to robila náročky :D tak som ju odniesla do kuchyne..nech si tam škrípe koľko chce..brr :D
ojka, aj sa ti stalo, že sa ti neikedy pod tým balkónom aj nejaký romeo objavil?