Prečo ešte nespíte?

*inko

fiha, na ôsmom predvianočná atmoška...suseda si asi pořídila hudobný nástroj..teraz mám česť počuť jej "Tell Him" už aj v sprievode klavíra. východniarka šialená..alebo sú to halucinácie

*inko

ojka tak potom ti poviem či sa to dá prežiť..myslím tri skúšky v jeden týždeň..myslím že poznám odpoveď, glg
ale je to dobre zakerne od tej profesorky..ale uvidis ze par dni pred tou skuskou sa zopar ludi odhlasi, len musis vystihnut tu situaciu a rychlo sa prihlasit

ojka

inko (: skúšku mám až o pol druhej (:
ale dnes ráno na cviku 7:30 som sa dozvedela, že jedna skúšajúca zmenila zo dňa na deň termíny prihlasovania sa na inú skúšku, osobám z vedľajšieho krúžku to povedala a tí to mali odkázať i nám a nepovedali... a tak mi ostali nablbo termíny, lebo ten čo som si plánovala mi totálne vyfúkli ))-: prvú polovicu januára mám uplne prázdnu a potom v priebehu týždňa 3 skúšku.... Joj, to budú zasa stresy a nestíhačky, také nemám rada...
no nič, mohlo byť i horšie...
ty sa od rána poctivo vzdelávaš? (:

ojka.

do hrachu, do kýbla, do psej búdy...
spolukolegialita ostatných študentov v ročníku je fakt na bode mrazu....
ale inak i vám prajem pekný začiatok týždňa ((:

*inko

Jajka, praveze som to myslela úplne opačne. viem toho pramalo, ale vidím že tebe pekne odpovedá :) Ja som dobrá len na zabitie nudy v čase chorôb.