Prečo ešte nespíte?

*inko

jajka, pre teba vsetko :P zalozim, a preco by si mala dostat ban< idem to tam skontrolovat:D
lost no by si sa cudoval, kolko toho ujo fibonacci pocas svojho zivota stihol ... a ono prakticku cast mam za sebou ( + 24.000 USD) len este zajtra treba aj pisomku cast zmaknut...ale prave zvazujem ze pojdem v pondelok na tu skusku, lebo stale som nenasla moje poznamky

ojka, noo tak vidim ze postupujes dalej, ja som bola v praci dva dni za sebou do piatej rano.... ked vrcholili pripravy na jednu vec... ale to uz si ani nespominam, ako som tie dni prezila
nech ti to rychlo ubehne :)

lost

*inko

a co sa da ucit na forexe? :)

ja som si myslel ze forex je ako poker :D staci vediet "citat" oponenta, resp mat obrovske stastie :D

lost

*inko

no to je relativne :P neviem posudit :)

ojka

no ved ked bude horsie (situacia) .. pouzil som snad tu najhorsiu nadavku ? :D

ale nie :)

just kidding

a ojka do prace o osmej :-O ?

ojka

ou, ou, ou, tak toto by som nečakala, vážení, ešte sa s vami lúčim, ja musím ešte do práce... tsss, no toto....

ojka

inko, no jaká si v tej nemčine len zbehlá :D tak teda gratulujem k A-čku... izeeee, ale tú druhú by si tiež mala mať, či?
lost, joj, ty... už som sa zľakla, že sa stalo niečo horšieho... ale je pravda, že i toto by človeka vedelo napajediť, keď má "svoj" deň...
ale no, dosť bolo už nadávok....
vždy môže byť aj horšie, tak to za nadávanie nestojí (;

*inko

hehehe..ty si niekto znamy, len pod neznamym nickom? preco nie som v obraze? :)

lostik a teba nebodaj zivot buzeruje? ale no, neprehanaj:)

hehehe

lost, ja si myslim, ze ty si super chalan a maximos inteligentos, takze mi ta pica do toho akosi nesadla, ale chapem, ze okolnosti vyrabaju ciny.