Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
GRRRRRRRR...SCHEISSE SCHEISSE
tak cely tyzden sa tesim na piatkovu disco a ona to zrusi.... boze... fakt ze ked chcete mat najlepsiu kamosku, tak hladajte taku co ma pipika... chalani kamosi aspon nikdy nesklamu
kaslem juuuu...beeeee
PEZ :D
zas mi bude zle :D
ale musim to zjest :) vyprsi expiracia na nich :D
ale tna FX nepotrebujes vela, ci nie?
Ved dnes su tie pakove efekty ci ako sa to u nas hovori myslim leverage ..
no nervy su to teda riadne :)
ozaj a co budeme jest?: D :D no neviem, teraz som mal maso s ryzou, potom ryzhove chlebicky a potom 6 balickov PEZ a 2 LIPO :D netusim,ale dal by som si hocico :P
vies co, no ja by som na realne obchodovanie nervy nemala... a ani prachy, pretoze tie poplatky tam su dost vysoke, a treba na zaciatku predsa len zlozit vyssiu sumu
ale radsej mi povedz... co budeme jest, hm?
lost ja vobec neviem kolko zarobi investor :D ber to tak, ze ja som davala velke objemy..milionove pozicie, co by som si pri realnom ucte nemohla dovolit :D
najvyssi zisk z obchodu co som mala bolo )0,72% to bol iba trojhodinovy avsak... a vraj je to uz slusny zisk
a o fibonaccim nic neviem, pretoze prefesorka ho spomenula v suvise s tym filmom "Pí"...chapes, to cislo :) a ja som hned hladala v databaze filmov co je to zac :D proste uz som dalej nevnimala prednasku :D
jajka :DDDD ja som uz tiez hutala nad tym, ze "pozri" mi pripomina mariu :D
a mozno je to nahoda, nieco ako omega a lost... lost no inak kde mas omegu? tolko cisel a analyz jak on tiez posplietal :D to len ty dokazes :D