Prečo ešte nespíte?

*inko

šouka???? ten výraz nepoznám, ale neznie mi moc... ako by som to...slušne :D
a ano, ja viem ze je ok, obcas sa ukaze
teplo? no to ani nahodou... mne bola riadna kosa, asi preto, ze sukna
a ty si taky obetavec ojka ze si isla tie veci prebrat? ved ti to mohla priniest aj zajtra. ty si rovnako hlupa ako ja, tiez sa nechas vyuzivat, trdlo

ojka

lost (: tak mne prišlo vonku teraz dosť teplo... fakt až moc teplé teploty na december, ja chcem byť už doma a chcem sneeeeeeh, moooc snehu .....
inko, hore hlavu, určite je v poriadku, len maká a maká.... on sa ozve (:
ehm, heh, schytíš mňa do tanca? tak to by bola teda iná šouka :D
:D pozamykať som pozamykala, ale jedna klientka prišla večer do mesta a doniesla doklady na zaúčtovanie, tak som ich musela ísť prebrať....a také tie vecičky okolo (:

*inko

kurnik ojka, si trafila moju achilovu patu :-/
na take som citliva, chuchmak je nezvestny predsa
vrrrr... len provokuj len provokuj, schytim teba a pojdes so mnou ty..za trest:)

a to si sa uz aj stihla otocit? co nejaky urgent? si nezamkla coo
jemine, celkom dobre sa uci na skusku bez poznamok :DDD esteze mame toten gúgl
uhm, tusim som tu zas...vyhodte ma

lost

inac vonku je ake leto ze? :)

teda naposledy tak okolo 17 tej som bol vonku a bolo celkom teplo..

ale aj vcera okolo 23-24 bolo dost teplo..

mozno tak 5-10C (sice to uz teple neznie :D ale tak vobec nie zimne :) )

ojka

nad hierarchiou nadavok som sa este nezamyslal teda :D

ojka

no a už som spátky (:
lost, jo, keď človek musí, tak do práce jednoducho musí ((: ale nebolo to nič strašné, to bolo naotočku....
ty máš inak odstupňované nadávky, podľa toho, ktorá je najhoršia? :D tak to ten rebríček radšej nechcem vedieť (;
inko, fuf, ale čo si, to tak dlho? teba by tam mali nosiť na rukách, sa tam riadne nadreš...
inko, si mala isť na didžinu? uspešne osláviť skúškové? kašli na to, verím, že aj tak budeš mať fajn a pohodový večer... alebo zober binghiho pod pazuchu a zatrsáte si spolu...
brrrrr, tiež by som mala inak padať sa učiť (-:O

*inko

jezis lost, volaco som stlacila a skoro mi prispevok o pipikovcoch hodilo do inej, serioznej temy:D pockaj, este raz skontrolujem...ano je to dobre
no tak ja neviem ci ju poznas a ci nie ..co cakas ze poviem jej meno? :D

no seňore, lostos, nespačos, pekny večeros, idem sa učiť

lost

no ked by niekto mal taku skupinu, a davali by to v TV, bud by to museli vypipavat, cize by som bol skupina piiiip, teda celkom anonymna :D alebo by sa kazdy zacal rehotat ze to je recesia a nie realte

lenze sranda by bola, ak by zajtra niekto nieco vyviedol a nechal tam listok ze "sme pipikovci" a potom niekto ukazal na mna, ze ja somto planoval zalozit :D

no ale tu kamosku tvoju asi nepoznam, ci heeej? :D

inac to je divne ked takto robia ludia ze "dojdem ak X a Y a Z" :D tiez sa mi to nepaci :) nehovorim ak by zacali padat traktori :D