Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost, ale potom ked bude v mafianskych kruhoch aj banda "pipikovcov" tak ta spoznam..nebojis sa? :D
ty lost, myslim, ze nevie ze o nej klebetim :D preco nebodaj ju poznas a povies jej to? to je nejkae varovanie? :D
mne sa na tom nepaci len to, ze robi zo mna hupajuceho konika... ak bude mat odvoz, co zavisi od xy dalsich faktorov, tak mi da vediet/ samozrejme neskoro...to mam dovecera cakat na povel, ze sa aj tak nikam nakoniec nejde? no isto :D
uuh..no dobre, uz som ok :D
lost...no ano, ja mam s kym ist, ale s nou je to vzdy naj :D s inymi kamoskami to nie je ono :D jedine ze by si istiel so mnou a rozviril tam tanecny parket :DD
nie, pipikovci toto nerobia...jezis ake super slovo :D
pipikovec
proste, este ani na taxik nechce dat :D jezisikriste, ale na melir chodi kazdy druhy tyzden, čupka...veeeru tak, pojdem ja s kamosmi na jedno a vec je vybavena:D
ale...krava
najprv ze v piatok...potom ze nema kde prespat..ale skor to vidim tak, ze uprednostnila inu babu, uz maju nieco ine v plane... no chapes toto? tyzden sme dohodnute...no a co, pojdem do kolien sama:D