Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Mando Diao - Dance With Somebody ...... sused nesused,totu pesnicku ked pocujem,tak konec :P
ojka, este jedna vec...vy ste nahodou nemali na niektorom predmety rozobranu kapitalovu primeranost v ramci Basel III. ? alebo opravne polozky, ocakavana a neocakavana strata? uh...nemas k tomu nejaky matros? :D
inko ((: zaujímavé prihody so susedmi ((: tak teda utekaj, pekný zvyšok večera prajem...
jajka, istého času som také čosi zaregistrovala... nuž, podnikatelia to majú ťažké....
lost, tak ja si idem "zaspievať" teraz, kým ma zasa v kupelni niekto neobehne...
kapánek skôr, ale už bude len veget potom (:
suseda nad nami stale dava nieco
raz som sa nastvala, a ked som bola sama tak som pustila velmi nahlas prave hrajucu pesnicku v radiu, tusim rihanna to bola...
a potom som len zacula ako si ju mlada nad nami vysele dalsiu hodinu vyspevovala :)
no dobre, zdrham, uz bolo dost na dnes :) caute
neviem ci ste si vsimli ze vdaka tym autorskym pravam je problem pustat muziku v podnikoch, oni musia platit nejaku sumu za to
inko :D tebe prekáža, keď susedia spievajú v sprche? počuješ to? (:
hmmm, no a k tomu chladivému potešeniu, tak poprosím pre začiatok obyčaný, ďakovala (:
ten zakon copy paste je uplne bezpredmetny...otazka je (lost mi dal vnuknutie) preco este nikto nenavrhol zakon o zakaze spievania v sprche pre dobro susedskych vztahov
ojka aky ti mam rezervovat..biely? almond? obycajny? alebo v kakaovymi bobami?
lost, rád si spievaš v sprche? (((:
ale ako si správne napísal, ty ako osoba sám pre seba z toho profitovať môžeš, ale nesmieš to posúvať ďalej, za nejakú odmenu, žiadne zarábanie na tom....
takže kľudne si spievaj, kľudne si ofoť auto a doma si ho sám poskladaj, ale nič nepredávaj ďalej (:
myslím, že veľké haló z týchto vecí sa robí najmä v amerike, tam sa ľudia súdia už o všetko....
však som kedysi počula, že jedna pani vyhrala na súde fakt mastnú čiastku peňazí kvoli tomu, že dala do mikrovlnky usušiť svoju mačku, lebo ju kúpala a viem, že to nedopadlo dobre s ňou (s tou mačkou), ale súd vyhrala, lebo v návode na používanie mikrovlnky nebolo napísané, že sa dovnútra nemôžu dávať sušiť zvieratká....
to vieš, miestami je celý svet postavený na hlavu...