Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka.
to mas ako kratky rukav v -5C :D
nenormalna sranda :P viem si teda predstavit este ZMRZLINU v ruke :D
ono potom sa ta take divne otazky ludia na ulici pytaju, napr ci ti nie je zima atd :D
ale nanuk/zmrzlinu som teda este neskusal :) no mozno nejaka skryta kamera a bola by sranda , tie reakcie :)))
ale ked si vezmem, wow, aki starostlivi ludia, pytaju sa ci nie je zima :)
inko, nie, nejde mi ten AIS, píše mi červeným aby som skúsila neskôr, ... si na ňom niečo potrebovala? (:
ahoj jajka, a čože takého odpočítaváš? dni voľna? či? (:
este jeden den....a bude to... be
jajka a co bude u teba? mna v pondelok caka hnusna skuska
ojka, no kedze vcera som tu nebola, tak zrejme ta nakazil niekto iny :)
blondula, ja zasa v týchto zimných mesiacoch mám nenormálnu chuť zasa na nanuky, keď ich vidím v obchode, ja som kapánek divná, tak sa mi zdá (((:
inko, sa pýtam na anginu, lebo rozmýšľam, či si ma mohla nakaziť po nete :D
ja som inak tušila, keď som to odoslala, že to striebro niekoho napadne ((:
ais? kuknem, momentík, lebo doma nám kapánek blbne net (:
cauko:)
uz len jeden den:)
isto? ved si este vravela ze maly sa ti zobudil...jaj sorry to bola jajka. prepacte mne uz nedopina :)
ojka.
je to nieco podla mna ako wikipedia - kto ju nema rad ?
myslim si, ze ked nejaky spevak naskrieka nejaky text, ktory si kupil od niekoho (ak nie sam ukradol :D haha) a potom on robi COPY PASTE, tak na tom copy paste jednoducho zarabat nemoze, to je chujovina na entu.. nech zaraba na koncertoch, ak na to ma gule, tak toaj tak bude, ak je slaby spevak, tak mu nikto nepride.
(ti co by sa chceli argumentovat so sukromym vlastnicvtom (resp pravam k nahravke), tak vas nepotesim, nevlastnite vobec nic (prakticky ani vase hovno, lebo musite platit za jeho odnos, len tak btw ;) )
Ale ta coca cola :) 42/7 kolkoze je? :D:D:D
ja som toho za posledny rok vypil, ... pockatje pocitam to ... este stale pocitam... sest deci..
*inko..... mna si tu videla po polnoci ??? NEMOZNE !!!! ja sa snazim byt najneskor o 22:00 v posteli,ale nejak na mna ten spanek nejde :-( vcera som sla spat asi o pol 12 vecer :D
dneska v obchode na mna tiez cumela aj s kofolou,ale kupila som si radsej Vineu :DD tiez idem obmedzit pitie tychto "zbytocnych",ale velmi chutnych napojov :D