Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inko, no však to sa smejem, lebo som veľmi veeeeľmi zvedavá, ako to budú riešiť ((: možno budú chodiť papierové obežníky jak na ZŠ (((-:
nuž, tak môžeš o tom plese už len tak jedine snívať ((((-:
och, mne sa začalo tiež zasa driemať, ale to z tej pritankovanej tabletky, už som si musela dať (-:O
inko, to myslíš vážne, že to hodíš do postele? ((:
ako mozu dostat ucitelia spravu o tom ze sa chce niekto prihlasit alebo odhlasit, ked to ais nema ako zaznamenat, kedze nefunguje?
to tiez mozem v pondelok po skuske povedat (ak mi nesadnu otazky) ze sorry aj tak som tu nemala byt? :D
ten ples nedavaju:DDD
pojdem spat? :)
"Pre istotu aj per ostatných AIS2 pojde zajtra na obed. Ucitelia dostanu hromadnu info o akceptovani pripadnych prihlaseni/odhlaseni sposobenych vypadkom pocas vikendu."
nooo, tak to som zvedavá, ako budú čo riešiť ((:
inko, no však ak to neopravia, tak tam hádam skúsia ísť... škoda by bolo termínu...
no ja ples registrujem len v tej súvislosti, že si pozriem šatičky...
čo tam potom oni stvárajú, mi je tak trošku fuk (-:O
ale sa mi páči, že toho roku vstupenky nerozdávali, ale ich za "peknú sumičku" predali a potom tie peniaze ďalej darujú (:
a nakoniec mozno dobre spravia ze tam pojdu, nahoda je blbec
ty vies co, niezeby som ten ples nejak vyhladavala, ale uz potrebujem vypnut na chvilku :) tak beriem co sa ponuka, ale rada mrknem pekne saticky a zanadavam si pritom kurnik, ti maju ale zivot :D
sem tam by som nieco take brala, ale nie moc casto..bohemsky zivot musi nudit
inko, tak choď do BA už v nedeľu, a ráno sa ešte aj vyspíš (:
hej, dnes by mal byť ten ples... ale konečne je ten ples toho roku aj na niečo dobrý (: rada pozeráš šaty? či jak tancujú? (:
nooo, tak už dve spolužiačky stresujú, že si chcú presunúť skušku, čo majú v pondelok na neskorší termín a nemôžu... bud bude FX alebo im prepadne (-:O