Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost, zadrz... :) ver naaaaaam :D ved aj ja som tu raz nariekala ze sa mi lasagne nepodarili, ze sa to nezlepilo a ze su ako brecka... a mala som sto chuti ich vyhodit von oknom, ale nejak som na ne zabudla a na druhy den boli genialne :)))
ojka inak to kreativne varenie aj ja lubim :) ale uz mam novu kucharku, kreativita pojde bokom
no co, ako ucenie? ide to? vladzes este? ako sa ti dari s babami?
ja mám rada kreatívne pečenie a varenie.... teda skôr varenie (-:O tam nie je čo pokaziť, lebo sa nejde podľa receptu :D
lost, dávaj potom priebežné hlásenia, čo to teda ten "BEBE cake" robí ...
kapanek sialeni sme tu viaceri neboj :) myslis ze to bude tym palmacom? hmm... no pokial bol v recepte, tak asi bude chyba inde..ci to si si sam vymyslel recept? :D
hmmmmm, asi som hladná, chcelo by to niečo dobrééééé,.....
idem si urobiť cestoviny ((:
ved ma nepoznas, ze som tak kapanek sialeny? :D
no ale podla mna to je palmarinom, mal poldruha mesiaca (ale zaruku ma na 3)
plus samotne "bebe" moe byt tvrdsie ako klasicke, tak neviem.. musim upravit recept, napr tam dat to maslo skutocne a mozno o 12% viac mlieka..
no este mam dost keksov (asi pol kila), ale mozno pojdem kupit dalsie, ale neviem ci stihli doplnit :) chudaci rakusania si o mne pomyslia nieco ze im chodim "bielit" regal keksov :D
3 hodiny a 150 km? loooost, tolka obeta:D to nemozes vyhodit len tak, ono sa to spravi uvidis..daj do mikrotenoveho sacku, alebo na radiator, zmakne to :D
ojka no ucim sa, ale tym ze je to take lahke sa to ani neviem naucit :D pekny paradox
a radsej to Fko netlac, nechaj to na nejakeho odbornika, spoluziaka, frajera..atd, pis slova kde F nie je :D
lost, nemaj boja, stále môže byť i horšie.... to je moje obľúbené heslo.... nakoniec možno sa aj to bebečko umúdri a podarí sa....
inko, som rada, že som ti urobila takú radosť, že som sa rozčertila heh....
nooo, to písmenko.... teoreticky by sa tam malo dať nazad, uchytiť do takých "dzindzíkov", ale prakticky sa mi to zrovna moc nadarí //-:
inko, učíš sa poctivo, učíš?
:DD
Tak pernej rok 2012 :P
Nezavidim ti :))