ahojte,
je tu niekto, kto ma strach z tmy a ticha? ja sa jednoducho bojim ostat sama po tme a v tichu v noci. pokial spi niekto iny v tej istej izbe, tak v pohode. ma niekto podobny problem?
Strach z tmy
mala som už od malinka strach s tmy a ešte s malich priestorou, teraz mam už 17 a stale to iste.Nemôžem ani zaspat vo vlastnej izbe lebo tam je hrozna tma tak spavam v obivačke a ked aj zaspim ma nad ranom zobudia hrozne sny po ktorich sa bojim zaspat a do rana som hore je to normalne? ....nemôžem ten strach nijako prekusnut už som skušala hocičo:(a stale to je ešte akoby horšie a horšie
ja sa bojim v noci ked hram nejaku horrorovu hru alebo nejaky strasidlovi film ;(
Ahoj aj ja sa bojim tmy no nie tak ked je uz vecer tak sa bojim ist vonku a bojim sa ist hlavne v noci do pivnice neviem ale ked ma raz vecer okolo takej pol desietej otec poslal po nieco do pivnice tak som mala obrovsky strach a tak som stej pivnice viletela ze až a upokojila som sa az vnutry no ja sa do pivnici bojim ist aj cez den no doposiel neviem preco
ano linulienka aj ja mam strach z tmi a ticha ale ja maam trochu vaznejsi problem ked spim a je tma a ticho pocujem cudne zvuky no tie si len namyslam myslim si ja .a ja sa aj vtedy bojim ked je mama aj otec v spalni a sestra tiez kedze mame poschodovu postel tak spi naddomnou a spalna su hned dalsie dvere ale ajtak mam strach no cudne prettoze na nasej chate strach nemam ani ziadne cudne zvuky nepocujem
kupte si toto a mozte svietit celu noc aj v celom byte.
Je to parada.
www.evenlight.sk
Tiež som sa strašne bála..nielen tmy, ale len čo som prišla domov, akoby ma zmrazilo.. Priateľ vravel, že nie je možné aby som tak zmenila náladu..Vonku sme sa zabávali a doma ako vymenená.. Skúsili sme takú haluz- mám takú poličku, kde mám veľa darčekov, od všetkých ľudí(aj od mojho ex...a tak), niektoré veci si istý čas vzal k sebe domov, čo mi mohli spôsobovať strach- ešte v tú noc som zaspala ako dudok a ani raz som sa v noci neprebudila a takto to ide už vyše mesiaca. Netuším ktorá z tých vecí to bola.Všetko som zahodila.Bola tam jedna porcelánová bábika, na ktorú som sa nemohla ani len pozrieť... Možno divné, ale verím tomu, že to môže spôsobovať nejaká vec..
Tiež som sa strašne bála..nielen tmy, ale len čo som prišla domov, akoby ma zmrazilo.. Priateľ vravel, že nie je možné aby som tak zmenila náladu..Vonku sme sa zabávali a doma ako vymenená.. Skúsili sme takú haluz- mám takú poličku, kde mám veľa darčekov, od všetkých ľudí(aj od mojho ex...a tak), niektoré veci si istý čas vzal k sebe domov, čo mi mohli spôsobovať strach- ešte v tú noc som zaspala ako dudok a ani raz som sa v noci neprebudila a takto to ide už vyše mesiaca. Netuším ktorá z tých vecí to bola.Všetko som zahodila.Bola tam jedna porcelánová bábika, na ktorú som sa nemohla ani len pozrieť... Možno divné, ale verím tomu, že to môže spôsobovať nejaká vec..
ja sa bojim tmy ked sa mam premiestnit z jednej miestnosti do druhej.inac sa jej nebojim ani ked som vonku potme.len kjed som potme v nejakom uzavretom priestore.
ahojte ja mam tiez strach z tmi uz niekolko rokov,spim pri zapnutom radiu odtiahnutych zalúziach a stale si svietim s mobilom..nedokazem zavriet v tme oci stale ich mam otvorene a kazdu noc zaspim minimalne o 3.00 a rano vstavam o 6.00 je to strasne uz neviem co mam robit...myslite ze je v izbe negativna enrgia alebo ?
haha...tak toto je dobré. zatial som si o tom nečitala :) ale mam rovnaky problem.niekedy je to velmi silné, inokedy sa mi to na nejaky čas zmierni. ja zvyknem spávať s mamou, kedze nas otec je často preč. a tiez mam uz cez 20 :) no nemoze to takto ist dalej, takze určite to budem chcieť riešiť.
a hlavna pričina strachu? ja sa bojím duchov zosnulých.