ahojte,
je tu niekto, kto ma strach z tmy a ticha? ja sa jednoducho bojim ostat sama po tme a v tichu v noci. pokial spi niekto iny v tej istej izbe, tak v pohode. ma niekto podobny problem?
Strach z tmy
Ahojky tak ked sa niekto boji zapinat svetla proste rychloprechadza z izby a všade rozsvecuje svetla aby sa dostal do urcitej miestnoati tak toto jednoducho musite prekonat alebo si pri tom spievajte to upokojuje a aj hlasno ,ked ste sami doma tak co najhlasnejsie =D no ale niekedy mam aj ja problem zaspat lebo nieco zrazu pocut ale davam si vankusik na hlavu taky ze sa mi prisbposoby hlave a to pomaha ale ked som cez noc sama doma tak nespim idem na pokec a pisem si s ludmi to ma zamestna ale ked musim ist na druhy den do skoly takk si rozsvietim svetlo na chodbe zhasnem vo svojej izbe a zapnem telku :) dufam ze pomoze
Je to normalne,nikdo nechce byt sam,aj ja mam strach,ale vacsinou ho prekonam.
...ja mam toho viac čoho sa bjim aj uzatvorenych malych pristorou ale tma tiež mam to od narodenia nikdy nezaspim v tme a v tichu bojim sa a myslim si stale že v tej miestnosti niekto je schovany a pozoruje ma ....je to až chore ale bojim sa ja ked je svetlo a som v izbe sama mam stale strach mam už 17 rokou a je mi to trapne :-(....bola som aj u psichiatra ale ani ten mi nedokazal pomôcť ...bojim sa čo bude dalej
Skuste to rieśiť masaźou chodidiel s diagnostikou energie. Zóna strachu sa dá cez chodidlo stimulovať.info@energiazdravia.sk
tento problém mám odmalička aj ja-strach spať v izbe sama v tme a tichu. Keď som sama musím mať zasvietenú malú lampu a zapnuté rádio, ale aj tak sa lakám každého zvuku, šuchotu, buchotu. Deje sa to hocikde. Proste sama v noci brrrrrrrrr.. neviem čo robiť. Jeden čas som skúsila tabletky na spanie ale z nich som bola na druhý deň k.o. mám už 24 rokov a je mi to trapne...
mám ten istý problém...
keĎ sa v noci zobudím v mojej izbe a vidím že mám zavreté dvere,je tma a nemám pustenú vežu tak chytím paniku...
okamžite hľadám ovládač od veže a vždy si pustím aspoň rádio... schytím nejakého plyšáka čo je blízko poriadne zavriem oči a snažím sa okamžite zaspať...
čiže nie si sama ;)
iba jednu temu som zalozila :D
ja som presne taka ista. aj som tu zalozila tiez temy ze sa bojim nadprirodzenych veci a tiez hladam pomoc :)
TREBA TO RIESIT. OD HLAVY A OD PRICINY. SUPER NA TO JE KLASICKA HOMEOPATIA ODPORUCAM www.homeopat.sk MNE ABSOLUTNE POMOHLI
hm...ja sa tiez bojim tmy...ale ani nie tmy skor sa bojim noci ked som sama v izbe lebo kedysi tak isto mi prisli rodicia povedat ze moj blizky zomrel...asi uzkost alebo co ze sa to vrati ale ked sa idem vyvetrat vzdy to prejde. pokial spim v izbe so surodencami nevadi mi no od septembra budem sama tak uvidime