Paci sa vam meno Rebecca?

Príspevok v téme: Paci sa vam meno Rebecca?
kukuskaaaaa

no mne velmi ale mojej polovicke nie :( ze on si to meno spaja s nejakou bosorkou ...a ze tak hovorievali aj doma niekomu kto neposluchal a tak ... ved ako to aj u mna sem tam poviem macicke ze ty si ale rebeka ..... ale ked mne sa to mienko tak paci ze by som ho dala aj babatku co cakam :):) myslite ze to je pekne meno? nevysmievali by sa jej podla vas v skole alebo tak? bo niektore mena su fakt take ,,ani do zahrady,, hi .. myslite ze aj Rebeca je divne meno?

meggy10

alzbee ja zase nemam rada slovensky kalendar ale az take nejake cudne zahranicne tiez nie napr. nedala by som meno kevin. ja som najprv vyberala meno pre dievca a ked mii povedali ze chlapec no ja som nevedela ake meno mam dat pacilo sa mi jedine meno Alex a nakoniec sa vola po otcovi ze Matus:D tvoje deti sa ako volaju?

alzbee

Mne sa napriklad paci Dasa, Sandra, Gabriela, Olivia, Lydia, Sona a kebyze si prejdem kalendar, tak urcite este dake najdem, lebo teraz ma viac nenapada:))

alzbee

Niekomu sa paci, niekomu nie...tu sa 100%nej odpovede nedockas...mne osobne sa nepaci a asi by som to rodicom vytkla, ze ako ma mohli tak pomenovat. Je plno ovela krajsich mien, tak snad sa s muzom/priatelom na nejakom dohodnete:)

pauli 73

je to milé meno ale ja si vždy pri tomto mene predstavím rybu, z rozprávky O rybe Rebeke od Feldekovcov :)))

sovina

Mne sa tiez nepaci, najma, ked rodicia su Slovaci zijuci na Slovensku. Tiez sa mi pod tym menom vybavi - ty rebeka jedna. Ked sa to tvojmu manzelovi nepaci, tak urcite takrto meno dcerke nedaj.

aknitka

ja to tiež tak poznám, že keď niekto neposlúchal tak sa mu povedalo Rebeka :-)).
a náhodou poznám dve dievčatá s týmto menom a je to celkom v pohode. mne by to manžel tiež určite neschválil, ale mne sa tiež celkom páči.
dohodnúť sa na mene bábätka musíte obidvaja. určite na tom bezhlavo netrvaj ak je tvoj manžel vyslovene proti. u nás to bolo tak, že som vybrala nejaké mená a manžel sa k nim vyjadril a nakoniec sme sa spoločne dohodli a synovi dali meno Andrej.

Najčítanejšie články